Fransa’da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası grup maçlarında İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan ile oynayacakları maçlara da değinen milli oyuncu “Gruptan çıkmak istiyoruz. Avrupa Şampiyonası’nda iyi bir yere gelmek istiyoruz. Öncesinde 3 tane çok önemli maçımız var, onları geçmemiz lazım. Zor bir gruptayız ama 13 maçtır yenilmeyen ve güçlü bir Milli Takım var. Çok ciddi bir şekilde hazırlanıp, o maçlara çıkıp Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Osmanlıspor karşısında iyi bir oyunla galip ayrılmak istediklerini dile getiren başarılı Ozan Tufan “Milli Takım maçları şu an için artık geride kaldı. Şimdi Fenerbahçe ve şampiyonluk için elimizden gelenin en iyisini yapmaya uğraşacağız. Osmanlıspor da zor bir ekip. Onların da Avrupa hedefleri var. Şampiyon olmamız gereken bir yıl, takım olarak şampiyonluğu istiyoruz. Osmanlıspor maçında iyi bir oyunla taraftarlarımızı memnun etmeye çalışacağız” diye konuştu.

Şampiyonluğu hayal ettiğini söyleyen Ozan Tufan, “Şampiyonluğu istiyoruz. Kendi açımdan da burada ilk senemde şampiyonluğu yaşamak istiyorum. Volkan ağabey (Demirel) bazen şampiyonluktan ve Bağdat Caddesi’ndeki kutlamalardan bahsediyor. Gece yatmadan önce onları hayal ediyorum, düşünüyorum. Çok güzel duygu olduğunu hissedebiliyorum ama tabii ki yaşamadan anlatamam. O duyguları ben de yaşamak istiyorum. İnşallah Osmanlıspor maçını en iyi şekilde geçip, diğer maçlarımızı da kazanırız. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.