Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, eylül ayındaki milli aranın ardından sakatlıklar nedeniyle seçim yapmakta zorlanıyordu. Pereira; Kjaer, Gökhan Gönül, Abdoulaye Ba gibi isimlerden yararlanamamıştı. Bu milli arada ise tam tersi bir senaryo gerçekleşti. Şu anda takımda hiçbir eksik yok ve en büyük rekabet savunma hattında yaşanıyor.

Sol bekte Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım; stoperde Kjaer, Alves, Abdoulaye, Kadlec; sağ bekte ise Şener Özbayraklı ve Gökhan Gönül forma bekleyen isimler olarak dikkat çekiyor. Bu oyuncular arasında en zayıf halka Michal Kadlec. Ancak Pereira, diğer oyuncular arasında seçim yaparken fazlasıyla zorlanacak gibi görünüyor. İşte savunmadaki büyük rekabet ve formaya yakın olan isimler...

Gökhan Gönül

Fenerbahçe taraftarlarının durumunu en çok merak ettiği oyuncu. Sezonun ilk maçı olan Shakhtar karşılaşması öncesinde sakatlandı ve bir türlü geri dönüş yapamadı. Milli aranın en çok yaradığı isimlerden biri olan Gökhan Gönül’ün, Kayserispor deplasmanında siftah yapması bekleniyor.

Abdoulaye Ba

Fenerbahçe macerasına kötü başladı. Yaptığı hatalarla taraftara, ‘Eyvah’ dedirtti, Sonradan toparlandı ama tam form tutarken şanssız bir sakatlık yaşadı. Şu anda hazır durumda ve formayı kapması yüksek bir ihtimal.

Caner Erkin

Form durumu iyi. Performans açısından bir sorunu yok. Ancak çok sık maç oynadı, son olarak milli takımla iki zorlu karşılaşmaya çıktı. Kayseri’de rotasyona girebilir.