Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Antalyaspor mağlubiyetini unutamıyor. 4-2’lik yenilgiden hemen sonra soyunma odasına giden ve futbolculara fırça atan Aziz Yıldırım “Turistik seyahate gelmiş gibiydiniz” demişti.

Şükrü Saraçoğlu’nda toplantı

Yıldırım bu kez takımın ağır toplarıyla Şükrü Saraçoğlu’nda bir araya geldi. Toplantıya Volkan Demirel, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Bruno Alves, Luis Nani ve Diego Ribas katıldı. Başkan Yıldırım oyuncularına “Kendinizi toparlayın” mesajı verdi.

Rakibimiz sadece Beşiktaş

Aziz Yıldırım futbolculara yaptığı konuşmada “3 Temmuz sürecinde çok yıprandım, artık puan kaybetmenize tahammülüm yok. 1 puan bile kaybetmenizi istemiyorum. Rakibimiz sadece Beşiktaş, onları geride bırakıp şampiyon olmalıyız” dediği öğrenildi.

Diyarbakır’a gitmeyecek

Bu arada Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Türkiye Kupası’nda oynanacak Amed Sportif maçı için Diyarbakır’a gitmeyecek. Yıldırım özel işleri nedeniyle bugün yurt dışına gidecek.

10 bin taraftar gidecek

Öte yandan Amed Sportif ile Fenerbahçe arasında seyircisiz oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçına 10 bine yakın ev sahibi takım taraftarının gitmesi bekleniyor. Taraftarlar tribüne giremese bile takımlarına stad çevresinde destek verecek.



sporcope