Ajansspor'un Özel Haberine Göre;

Türkiye'de ara transferin kapanmasına bir gün kala Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanmakta.

Takımında şu anda 13 yabancı oyuncu yer alan sarı lacivertliler yıldız golcü Diego Costa ile görüşme gerçekleştirecek.

Diego Costa, Ajansspor'a verdiği  özel röportajda Türkiye'den çok sayıda menajerin kendisini rahatsız ettiğini dile getirirken  bazı kulüpler için sahte yetki belgeleri gönderildiğini ve bu duruma çok şaşırdığını ifade eden yıldız oyuncu, "Kulüp başkanlarıyla görüntülü konuşmak için saat randevusu almaya çalışıyorlar"  ifadesini kullandı.

"Benim ve avukatımın yetki verdiği bir menajer var, Türkiye kanadından işleri o yürütüyor" şeklinde konuşan Diego Costa,  kendisi hakkında yapılan transfer iddialarından sıkıldığını dile getirdi.

Rusya'nın Zenit ve Krasnador takımlarından resmi teklif geldiğini aktaran Diego Costa,  "Türkiye’de yetki verdiği menajerimin Fenerbahçe ile işi sonuçlandırmasına göre karar vereceğim" dedi.

Diego Costa, transferinde bir problem yaşanmaması adına Brezilya'dan uçakla İspanya'ya geldi. Yıdlız oyuncunun Türkiye ya da Rusya'ya olası bir transferde ulaşım sıkıntısı çekmemek  için yolculuk ettiği ifade ediliyor.

Costa'nın 2 milyon Euro'luk bir ücret karşılığında Türkiye gelmeye olumlu yanaştığı biliniyor. Costa ile Fenerbahçe adına transfer görüşmelerini yedek yönetim kurulu üyelerinden Selahattin Baki gerçekleştiriyor.

KAYNAK: AJANSSPOR