Türkiye Milli Takımı Teknik Direktörü Lucescu, İran maçı öncesi basının karşısına çıktı. "İranlılar tarafından doldurulmuş bir statta maç oynamak istemiyorum. Tabii ki Türkler de gelecektir. İnşallah güzel olacak" diyen Rumen hoca rakip için de "6 yıllık tecrübelibir antrenör ekibinin takımı ile karşılaşacağız. Gruplarında maç kaybetmedenRusya'ya gidiyorlar" dedi. Lucescu'nun açıklamalarının satır başları şöyle:
 Bazı gençlere kulüplerinde bulamadığı süreyi vermek istiyorum.
 Umut Bozok'u birçok kez seyrettim. U21'i reddetti, unutmayın. Bu forma reddedilmez, hangi yaşta olursa olsun. İleride bakacağız.
 Geride kalan sezonda hiçbir takım Süper Lig'i domine etti diyemeyiz. Dengeli bir lig oldu.

YABANCI OYUNCULARLA MAÇ YAPALIM
"Düşünebılıyor musunuz? İlk 4 İstanbul kulübünden sadece 3-4 oyuncu milli takımda"diyen Lucescu, "Kulüplere bir teklif yapacağım: Türkiye'deki yabancı ve Türk oyuncular arasında bir maç yapılmasını isteyeceğim Futbol Federasyonu'ndan" ifadelerini kullandı.

SAAT:
21:15
HAKEM:
Hakem: Valentin Kovalenko (Özbekistan)
YAYIN:
S Sport
STAT:
Başakşehir Fatih Terim
SICAKLIK:
20 derece / Bulutlu

İRAN İÇİN SON İDMAN

A Milli Takım bugün çıkacağı İran maçı öncesindeki son çalışmasını dün akşam Riva'daki TFF tesislerinde yaptı. Futbolcuların oldukça istekli oldukları gözlendi.

TOPAL: BİZ NASIL YOKUZ!

Mıllı Takım'ın tecrübeli isimlerinden Mehmet Topal da Lucescu öncesi açıklamalar yaptı. "Arkadaşlarımla sohbetlerimizde zaman zaman dile getiriyoruz. 'Nasıl büyük turnuvada olamayız?' diye" konuşan Topal önceki gece oynanan Şampiyonlar Ligi finali için de "Liverpool-Real Madrid maçını takım olarak izledik. Bence hak eden kazandı" dedi. Topal milli takım içinse, "Bazı oyuncuların problemleri, sakatlıkları olsa da oynamak istemesi takım olmanın verdiği bir şey" diye konuştu.