Türkiye'de yaz transfer döneminin son günü geldi. 9 Haziran 2018 tarihinde başlayan Türkiye'de profesyonel liglerdeki yaz transfer dönemi bugün saat 23:59'da sona eriyor. sporundibi.com olarak transferin son gününde yaşanan tüm gelişmeleri sizlere canlı olarak aktaracağız.

-Fenerbahçe, 2003 doğumlu yeteneği Ömer Faruk Beyaz ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

-Bursaspor, Kamil Grosicki ile 2 yıllığına kiralık olarak anlaşmaya vardı.

-Beşiktaş, Torino'dan Adem Ljajic'i 1 yıllığınıa kiraladı. Adem Ljajic'in kiralama ücreti 1,25 milyon euro, zorunlu satın alma opsiyonu 6,5 milyon euro olacak. Ljajic ise 2,25 milyon euro maaş alacak. Ayrıca Ljajic'i taşıyan uçak İstanbul'a 13:10 civarı iniş yaptı, oyuncu sağlık kontrollerinden geçti.

-Fenerbahçe, Yassine Benzia ve Lille Kulübü ile her konuda anlaşmaya vardı. Oyuncu ve menajeri Djibril Niang öğleden sonra Paris'ten İstanbul'a gelecekler. Benzia ve Niang'ı taşıyan uçak saat 14:00'da hareket edecek. Oyuncu ve menajeri taşıyan uçak Brüksel'den geleceği için saat 19:20 İstanbul'a iniş yapacak.

-Bursaspor, Rennes'ten Diafra Sakho'yu 1 yıllığına kiraladı. Bursaspor'un dün gece U21 takımı ile yaptığı maçı tribünde izleyen Sakho, bugün sağlık kontrolü sonrası sözleşme imzalayacak.

-Werder Bremen, Fenerbaçe'nin de istediği iddia edilen ve Borussia Dortmund'da kadroda düşünülmeyen Nuri Şahin ile anlaştı.

-Serbest halde bulunan Tolga Ciğerci'nin, Fenerbahçe ile 2 yıllık anlaşma sağladığı iddia edildi. Yapılan anlaşmaya göre; sakatlık sorunu olması durumunda Fenerbahçe sözleşmeyi feshedebilecek. 

-Sivasspor, Fenerbahçe teknik direktörü Phillip Cocu'nun kadrosunda düşünmediği eski yıldızı Aatıf Chahechouhe için transferin son gününde temaslarını sürdürüyor.

-Transferin bitmesine saatler kala Galatasaray'ın forvetteki kararı Danimarkalı Andreas Cornelius olmak üzere! Atalanta ile kiralık anlaşması yapıldı. Elmander de transfere olumlu rapor verdi.

-Yeni Malatyaspor, futbolcusu Nacer Barazite ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

-Akhisarspor, Osmanlıspor'dan Adrien Regattin ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı.

-Adanaspor, geçen sezonu Azerbaycan Premier Lig takımlarından Qabala'da kiralık olarak geçiren Göztepe'nin forvet oyuncusu Famoussa Kone ile anlaştı.

-Ankaragücü, geçen sezon Portekiz'de oynayan orta saha Erdem Şen ve Bursaspor'dan forvet Kubilay Kanatsızkuş ile anlaştığını açıkladı.

-Nice'ın, eski oyuncusu Youness Belhanda için Galatasaray'a 2 M €'luk bir kiralama teklifi yaptığı öne sürüldü.

-Spor Toto 1. Lig ekibi Gazişehir Gaziantep, Fenerbahçe U21 takımında forma giyen 20 yaşındaki hücum oyuncusu Yusuf Türk ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

-Galatasaray, Vagner Love'a talip. Beşiktaş yönetimi ile görüşmeler sürüyor.

-Galatasaray'ın Nantes'ın forveti Emiliano Sala için yaptığı satın alma opsiyonlu kiralık teklifi reddedildi. Nantes'ın bu kararı oyuncuyu hayal kırıklığına uğrattı. (L'Equipe)

GÜNCEL

-Galatasaray, Akhisarspor'dan milli sol bek Ömer Bayram'ı kadrosuna kattı.

-Fenerbahçe, Brezilyalı orta saha oyuncusu Jailson'u bonservisiyle transfer ettiğini resmen açıkladı.

-Adana Demirspor, Beşiktaş'ta forma giyen Orkan Çınar ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Orkan Çınar'ın 500.000 € olan yıllık ücretinin yarısının Adana Demirspor tarafından karşılanacak.

-Kasımpaşa'da Diagne'nin sözleşmesi 4 yıl, Trezeguet'in sözleşmesi 3 yıl daha uzatıldı. Kasımpaşa, Trezeguet'nin sözleşmesini 3 yıl daha uzatırken; kontratındaki "5 milyon euroya serbest kalır" maddesini de kaldırdı.

-Şu an Cornelius, Vagner Love ve Ömer Bayram, Galatasaray için sağlık kontrolünde geçtiği iddia edildi.

-Bursaspor'un yeni transferleri Kamil Grosicki ve Diafra Sakho, sağlık kontrolünden geçti!

-Bursaspor, Beşiktaş'tan forvet oyuncusu Umut Nayir ile kiralık olarak anlaştı.

-İstanbulspor, son olarak Adana Demirspor forması giyen Murat Duruer ile anlaştı.

-Giresunspor, Slovenya'nın Domzale takımında oynayan Makedon defansif orta saha Zeni Husmani ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

-Galatasaray'ın gündemindeki Cornelius'la ilgili La Gazzetta dello Sport'tan flaş iddia: 5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla Bordeaux'ya kiralanıyor.

-Forvete takviye yapmak isteyen Göztepe, Sokol Cikalleshi ile birlikte en son Derby County forması giyen İngiliz golcü Cameron Jerome'la da geçtiğimiz günlerde prensipte anlaşmasına varmıştı. Oyuncu saat 17:00 sularında İzmir'e geldi.

Bonservisi elinde bulunan Türk futbolcular;