TESİSLER PIRIL PIRIL

Turgay Büyükkarcı yönetiminde futbol şube başkanlığı yapan Hakan Çeliker ve Kulüp 2. Başkanı Gökhan Şensan'ın yoğun çabasıyla Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri tepeden tırnağa elden geçerek yeni sezona hazır hale getirildi. Mutlu Altuğ döneminde motoru arızalandığı için sulanamayan ve çimleri sararan antrenman sahasının su sorunu giderildi ve yeniden ekilerek eski haline döndürüldü.Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nin eskiyen ve dökülmeye başlayan dış cephesi yenilendi, modern bir görüntüye kavuştu. İdari bürolar yeniden düzenlendi ve kulüp personelinin bir kısmı Çiğli'deki tesislere alındı. 1912 Derneği'nin katkılarıyla yapılan altyapı tesislerinin de ihtiyaçları giderildi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTILAR

Karşıyaka Futbol Şube Sorumlusu Hakan Çeliker ve 2. Başkan Gökhan Şensan'ın gece gündüz çalışıp büyük uğraşlar verdiği tesisler modern bir görüntüye kavuştu.

ALTYAPIYA CAN SUYU

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki altyapı tesisleri de yenileme kapsamına alında ve bir çok eksiği giderildi.Tesis içindeki Dr.Tibet Kızılcan adına yapılan voleybol salonunun soyunma odaları modernize edildi.

ÇİMLER KURTULDU

Geçen sezon susuzluktan kaderine terk edilen idman sahasındaki çimler yeni ekimle eski haline getirildi ve yeni sezona hazırlandı.
Futbolcular 15 Haziran'da başlayacak ilk etap çalışmalarına yeni bir görünüme kavuşan sahalarda idman yapacak.