Alexis Sanchez - Sincap: Çocukken sürekli ağaçlara tırmandığı için ona sincal denirmiş.


Sebastian Giovinco - Atom Karınca: Juventus'ta oynadığı dönemde gösterdiği performans ve hızlı yapısı nedeniyle çizgi film karakteri Atom Karınca'ya benzetilirdi.


Sergio Agüero - Kun: Japonların ünlü çizgi film karakteri Kum-Kum'a olan benzerliğinden dolayı çocukluktan bu yana lakabı Kun.


Lionel Messi - Pire: Ufak tefek oluşu, ele avuca sığmayışı ve boyutundan büyük zararlar vermesinden dolayı yaygın lakabı pire.


Paul Pogba - Joker ve Ahtapot: Kendi tabiri ile, Batman'in düşmanı Joker filmde hileler yapıyor; o da rakiplerine karşı hileler yapıyor. Ama Juventus sonrası uzun kol ve bacakları nedeniyle daha çok ahtapot olarak anıldı.


Philipp Lahm - Wireless ve Sihirli Cüce: İlk lakabı wireless, sahanın her yerinde oynayabilmesi, her yere ulaşabilmesinden dolayı. Buna o ismi Mehmet Scholl verdi. İkinci lakabı ise ufak tefek boyuyla yaptığı inanılmaz işlerden dolayı Sihirli Cüce.


Cesar Azpilicueta - Dave: İngilizler adını telaffuz etmekte zorlanınca, fiziksel benzerliğinden dolayı ona Only Fools and Horses dizinin ünlü karakteri Trigger'in adını verdi.