Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Finansal Fair Play kuralları çerçevesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı - kırmızılılar için gündeme gelen son ismin, Montpellier forması giyen Steve Mounie olduğu iddia edildi.

Sarı - kırmızılıların 29 maçta 13 gol atan Mounie için Fransız ekibinden fiyat istediği belirtildi. İddialardan en önemlisi ise, Montpellier Başkanı Louis Nicollin'in oğlu Laurent ile kulübün sportif direktörü Brunp Carotti'nin İstanbul'a gelerek Galatasaraylı yöneticilerle transferin detaylarını konuştukları...

Başkan Dursun Özbek'in ikiliyi bizzat konuk ettiği kardeşi ile birlikte Mounie için bonservis konusunda planlama yapıldığı belirtildi. 1 yıl Nimes'te kiralık oynadıktan sonra kulübüne hızlı bir dönüş yapan Steve Mounie'nin 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

KISACA STEVE MOUNIE

Steve Mounie, 29 Eylül 1994 tarihinde Benin'in Parakou şehrinde dünyaya geldi. Futbola Montpellier altyapısında başladı. 3 sezon önce A takımı yükseldi. Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Nimes takımında geçirdi.

Bu sezon ise, Montpellier ile, 32 maça çıkan genç oyuncu 14 gol atarken 2 de asist yapma başarısı gösterdi.