Corriere dello Sport'a bir röportaj veren İtalyan teknik adam Cesare Prandelli, Galatasaray'da geçirdiği dönemi ve yaşadıklarını anlattı.

"Başkan Ünal Aysal, ilk kez bir araya geldiğimizde bana projeleri için doğru insan olduğumu söyledi. Aysal bana İngiltere, Almanya, Belçika ve İtalya'dan birer pilot takım satın alacağını ve bu takımlarda 1,600 genç oyuncu olacağını anlattı. Ben bir yıl Galatasaray'ı çalıştırdıktan sonra bu dört takımın yönetimine geçecektim."

"Ayağa kalktım ve bu projeye inanmamın mümkün olmadığını belirttim. Bana altımda 150 kişinin çalışacağını, Galatasaray'ın 30 milyon taraftara sahip büyük bir camia olduğunu söyledi."

"Viyana'da oynadığımız bir hazırlık maçının ardından bunun gerçeğe dönüşmeyeceğini anladım. Yönetimden Ebru Köksal gelip benimle görüştü ve başkanın söylediklerinin yalnızca bir fikir olduğunu, sorunlar çıktığını anlattı."

"Başkan bana taraftarların beni sevdiğini söyleyip, herşeyin iyiye gideceği ve gereken parayı bulacakları yönünde güvence verdi. Fakat sonrasında istifa etti, kendisini bir daha görmedim. Yeni yönetim değişiklik yapmayacağını söylemesine rağmen ben de dahil birçok kişinin görevine son verdi."

"Galatasaray'daki son başkanlık seçimlerinden 10 gün önce yeni başkanla görüştük. Bana verilen sözleri bildiğini ve bir anlaşma zemini bulabileceğimizi böyledi. 20 gün önce İtalya'ya geldiler, bir araya geldik ve tazminat konusunda anlaşmaya vardık."