Galatasaraylı futbolculardan Umut Bulut, Bilal Kısa, Jason Denayer ve Lionel Carole, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Astana ile yapacakları maçı, mutlaka kazanmak istediklerini söyledi.

Umut: "Astana, ciddiye aldığımız bir rakip"

Galatasaray TV'ye açıklamada bulunan sarı-kırmızılı futbolculardan Umut Bulut, 2-0'lık Atletico Madrid yenilgisiyle UEFA Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlayamadıklarını belirterek, "İnşallah Astana maçını kazanıp, ilk galibiyetimizi alacağız. Zor bir maç olacak. Astana, ciddiye aldığımız bir rakip" dedi.

Takım kalitelerini sahaya yansıtmaları durumunda Astana karşısında iyi bir galibiyet alacaklarına inandığını dile getiren Umut, "Orada kazanırsak, bundan sonraki maçlarda daha öz güvenli oynayacağımızı düşünüyorum. İnşallah Astana maçında hem ben gollerime hem de takımım galibiyetlere başlar" diye konuştu.

Ligde son 2 maçlarını kazandıklarını vurgulayan sarı-kırmızılı futbolcu, şunları söyledi:

"İki haftadır galip geliyoruz ve ben de gol attım. Bu durum hem benim hem de takımım için çok iyi bir öz güven oldu. Bunun verdiği öz güveni sahaya yansıttığımız zaman daha farklı bir Galatasaray izlettireceğiz. İnşallah ilk galibiyetimizi Astana'da alırız. Bu maçı kazanıp, taraftarımıza ilk galibiyetimizi armağan etmek istiyoruz. Gruptan çıkacağımıza da inanıyorum. Atletico Madrid tecrübeli bir takım ama Benfica ve Astana ile çok rahat yarışabileceğimizi düşünüyorum."

Bilal: "Tek düşüncemiz kazanmak"

Sarı-kırmızılı futbolcu Bilal Kısa, Atletico Madrid maçıyla iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını dile getirirken, "Astana grubumuzda zayıf görünüyor ama sonuçta Şampiyonlar Ligi'nde her maç çok zorlu. Bu da o maçlardan bir tanesi olacak. Tek düşüncemiz kazanmak olacak" diye konuştu.

Astana karşısında görev alması durumunda, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçına çıkacağına dikkati çeken Bilal, "Gerçekten çok özel bir maç olacak. Özel duygularla sahaya çıkacağım. Maçı kazandığımız zaman yeni bir başlangıç yapıp, gruptan çıkmak için avantajlı duruma geleceğiz. Ligde de toparlanmış durumdayız. Astana maçıyla birlikte umarım güzel bir şekilde devam ederiz" değerlendirmesinde bulundu.

Denayer: "Kolay maç olmayacak"

Galatasaray'ın Belçikalı oyuncusu Jason Denayer, Astana maçının zorlu geçeceğini kaydederek, "Bu maç hiç de kolay olmayacak. Uzak bir deplasmana gideceğiz. Ayrıca suni çimde mücadele edeceğiz. Dolayısıyla bir an önce o zemine adapte olmamız gerekiyor" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nin çok farklı bir havası olduğunu vurgulayan Denayer, "Her ligin en iyi takımları burada oynuyor. Farklı ülkelerdeki takımlara karşı oynuyorsunuz. Dolayısıyla Şampiyonlar Ligi, ülke liglerine göre farklı bir stile sahip. Çok zorlu bir arena. Biz gruptan çıkabilecek güce ve kaliteye sahibiz. Belki Atletico Madrid'e karşı galip gelemedik ama birçok pozisyona girdik. Topa da çoğunlukla sahip olan taraf bizdik. İyi bir takım olduğumuzu ve gruptan çıkacağımızı düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.

Carole: "Futbolun en üst seviyesi burası"

Galatasaray'ın Fransız futbolcusu Lionel Carole de Astana maçının zorlu geçeceğine inandığını vurgularken, "Farklı bir ülkeye gidiyoruz. Ayrıca bilmediğimiz bir zeminde oynayacağız. Ancak mücadelede elimizden gelenin en iyisini yapacağız" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm takımların güçlü olduğunu anlatan Carole, şunları söyledi:

"Futbolun en üst seviyesi burası. Ben de Atletico Madrid maçıyla Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçıma çıktım. Galatasaray taraftarı karşısında bu başlangıcı yapmak, benim için çok farklı bir heyecandı. Taraftarımızın yarattığı ortam da mükemmeldi. Şampiyonlar Ligi'nde her zaman çok özel bir ortam var. Türkiye Ligi'ndeki son iki maçı kazanmamız bize ekstra bir güven verdi. Biz kalitemizin farkındaydık ve iyi bir takım olduğumuzu biliyorduk. Şampiyonlar Ligi'nde de kalitemizi tekrar kanıtlamak ve bu iyi gidişi devam ettirmek istiyoruz."