Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş yenilgisinin ardından taraftara umut aşılayan açıklamalarda bulundu.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan derbide üstünlüğü yakalamasına rağmen sahadan mağlubiyetle ayrılan Galatasaray, lider Beşiktaş'ın 9 puan gerisine düştü.

Mücadelenin ardından Lig TV mikrofonlarına konuşan Denizli, iddialı açıklamalar yaptı. Tecrübeli teknik adamın açıklamaları şöyle:

"GÜL BAHÇESİ VADETMEDİM"

"90 dakikanın değerlendirmesini yaptığımız zaman ilk yarıda kötü oynadığımızı söyleyebiliriz. Çözümleri kendi içimizden yaratmaya çalışıyoruz. Bu bizde sıkıntı oluşturuyor. İkinci yarıda daha derli toplu oynadık. Öyle veya böyle bir gol bulduk. Atılan gol sonrasındaki dakikalar her zaman çok önemlidir. Biz de böyle bir gol yedik. Ben buraya geldiğimde sorunsuz bir gül bahçesine gelmedim. Buradaki gerekli değişimi yapacağım. Ne Galatasaray pes eder ne de ben pes ederim. Geride bıraktığımız dönem önümüzdeki dönemden daha kısa bir dönem. İkinci yarıya baktığımızda fikstür bizim lehimize."

"HAKEM ÇALDIĞI ÇALMADIĞI DÜDÜKLERLE..."

"Hayatımda bütün derbileri kazanarak şampiyon olmadım. Şampiyon olduğum yıllarda derbilerin tamamına yakınını kaybettik. Bu tablo değişecektir."

"Mete Kalkavan maçı kıymık kıymık kıydı. Bunları herkes görmez ama biz görürüz. Çaldığı ve çalmadığı kararlar... Bu konuya şimdi dikkat çekeyim, ilerleyen dönemlerde daha farklı konulara dikkat çekerim. Hakem gol mü attı? Hayır. Ama bunlar futbolcuyu sinirlendiren, kart görmesine neden olan, çalınan veya çalınmayan düdükler...Ben bütün hakemlere güven duyuyorum dedim umarım buna demeye devam edebilirim. Ama 90 dakikaya baktığımzı zaman nelerin çalınıp çalınmadığına dikkat çekerim."

"SON ŞAMPİYONLUĞUMDA ALTINCI SIRADAN GELDİM"

"Beşiktaş bu ülkenin en güçlü takımlarından bir tanesi. Buradan çıkan her sonuç doğal bir sonuçtur. Ben hiç önde yarış götürmedim. Hep arkadan götürdüm. Son şampiyonluğu kazandığım zaman takımım ilk yarıyı altıncı sırada bitirmişti. Şimdi önümüzdeki takımlar hep arkaya bakıp bizi kollayacak. Hiç kimse bizsiz şampiyonluğa yürüyemez."