Sarı kırmızılılarda sarı kart cezalısı Chedjou ve sakatlığı bulunan Podolski zorlu maçta forma giyemeyecek. Koray Günter, Emre Çolak, Tarık Çamdal ve Jem Paul Karacan da maç kadrosuna alınmadı.

MUHTEMEL 11'LER
Osmanlıspor: Ahmet, Vrsajevic, Uğur, Prochazka, Pinto, Mehmet, Musa, Aminu, Ndiaye, Torje, Rusescu

Galatasaray: Muslera, Linnes(Sabri), Semih, Denayer, H.Balta, Donk, Selçuk, Sneijder, Sinan, Olcan, Burak.

Ligin ikinci yarısının ilk maçında Medicana Sivasspor'u 3-1 yenerek moral bulan Galatasaray'da Teknik Direktör Mustafa Denizli, kadroyu büyük ölçüde belirledi. Tecrübeli teknik adam sağ bek konusunda ise henüz kararını vermedi. Muslera'nın önünde Semih Kaya-Denayer ikilisi ile savunmayı oluşturacak olan Denizli, sol bekte Hakan Balta'yı kullanacak. Sağ bek için yeni transfer Linnes ve Sabri arasında henüz tercihini yapmayan deneyimli çalıştırıcı, Norveçli oyuncuyu sahaya sürmesi bekleniyor.
 
Orta sahada Donk'un ön liberodaki performansından memnun olan Mustafa Denizli, Sneijder ve Selçuk İnan ile oyun kurmayı amaçlıyor. Sarı kırmızılılarda son haftaların formda ismi Sinan Gümüş sağ kanatta, Olcan Adın ise sol kanatta şans bulacak.

Medicana Sivasspor maçında tribünlerin bir kısmının protesto ettiği, bir kısmının da destek verdiği Burak Yılmaz ise tek forvet olarak sahaya çıkacak. Teknik Direktör Mustafa Denizli hafta boyunca Burak ile yakından ilgilenerek golcü futbolcunun moralini yüksek tutmaya çalıştı.

Ligde 19 puanla 14. sırada yer alan Osmanlıspor, bu sezon kendi evinde yalnızca 1 galibiyet alabildi. Sadece Trabzonspor'u mağlup edebilen Mustafa Reşit Akçay'ın ekibi, 6 mağlubiyet 1 beraberlik ile sahasında oldukça düşük bir performans gösterdi. Osmanlıspor'da Ndiaye attığı 9 gol ile takımın en formda ismi konumunda. Serdar Deliktaş ise 7 gol atarak takımı adına başarılı bir istatistik yakaladı. Cezalı oyuncusu bulunmayan Osmanlıspor'da sakatlıkları süren Webo, kaleci Moraes ve Szukala'nın Galatasaray'a karşı forma giymeleri zor görünüyor.

Ligin ilk yarısında Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmayı Osmanlıspor 2-1 kazanmıştı.