Ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncularını denemek isteyen Hamza Hamzaoğlu, yedek ağırlıklı kadroyla Sarajevo karşısına çıktı.

Maçın 13. dakikasında Olcan Adın ile 1-0 öne geçen Galatasaray, 24. dakikada Sinan Gümüş ile durumu 2-0’a getirdi.

Ancak ev sahibi Sarajevo 27’de Haris Duljevic ile önce farkı 1’e indirdi, 43’te ise Amer bekic ile skoru 2-2’ye getirdi ve devre beraberlikle sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi ekip 46’da Amer Bekic ile öne geçerken 70. dakikada 95 doğumlu genç isim Batuhan Ergün’ün ceza sahası dışından müthiş füzesi maçın skorunu 3-3 olarak belirledi.

Grosskreutz ön liberoda başladı

Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği ancak eksik evrak nedeniyle resmi olarak kadrosunda yer veremediği Grosskreutz, Sarajevo karşısında maça ön liberoda başladı.

Biyonik Adam Semih Kaya

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında ciddi bir sakatlık yaşayan Semih Kaya, maça ilk 11'de başladı. Semih'in sahalara bu kadar hızlı ve hazır dönmesi futbolseverleri şaşırttı.

Öte yandan Galatasaray'ın genç yıldızı Yavuzhan Keleşoğlu, sahaya 11'de çıktı. 1995 doğumlu futbolcu, sağ bekte başladığı maçın ikinci yarısında stopere geçti.

Türkiye'den gelen yüz kadar Galatasaray taraftarı Sarajevo maçını izlemek için tribünde hazır bulundu.