Manchester City'nin 20 yaşındaki stoperi Jason Denayer,Galatasaray'la transfer görüşmeleri yapmak için bugün Türkiye saatiyle 17.20'de İstanbul'a gelecek.

Sarı Kırmızılı kulüp genç stoperi kiralayarak savunmasını güçlendirmeyi amaçlıyor ve bonservis ücreti ödemeden yüksek maliyetten kaçınmış olacak. Jason Denayer'in transferinin henüz tam olarak bitmediği ancak Belçika Milli Takımı'nın da formasını giyen genç oyuncunun İstanbul'a gelmesinin bu transferin gerçekleşme olasılığının arttığını gösteriyor.

Geçen sezon Celtic'te kiralık olarak toplam 44 maçta forma giyen Jason Denayer'e Galatasaray'ın dışında Marsilya, Fiorentina, Bayer Leverkusen, Sunderland gibi kulüplerin talip olduğu bildirildi. Manchester City ise forma şansı bulamayan genç oyuncuyu Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir kulübe kiralayarak tecrübe kazanmasını planlıyor.

Bu akşam İstanbul'a gelmesi beklenen Jason Denayer'in, bugün oynanacak Osmanlıspor maçında Türk Telekom Arena'ya gelecek ve Sarı Kırmızılı kulüp genç savunmacıya nasıl bir atmosferde forma giyeceğini gösterecek.

DHA