Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Bu maçlar benim önümüzdeki günlerde vereceğim kararlarda çok yakından alakalı 90 dakikalardır." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Türkiye Kupası E Grubu 2. maçında konuk oldukları Kastamonu 1966'yı 2 - 1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Denizli, "Kastamonusporla oynamak bizim için hem enteresan hem de son derece mutluluk vericiydi." diyerek, şöyle konuştu:

"Buradaki taraftarımızla buluşmak, Kastamonuspor'un gruplara kalarak büyük bir başarı elde etmesi ve neticede karşı karşıya gelen iki takımımız. Her maç zordur bu maçta bizim için kayıpsız geçmemiz düşüncesi ile başladığımız bir maç neticede kayıpsız geçtik. Zorlandığımız oldu. İyi yaptıklarımız oldu, çok kısa sürelide olsa yaptığımız hatalar oldu. Neticede bu maçlar benim önümüzdeki günlerde vereceğim kararlarla da çok yakından alakalı 90 dakikalardır. Dolayısıyla iki manada değerlendireceğim bir maç oldu. Maçtan öncede belirtmiştim, kupa sürprizleri bol olan bir kulvardır. Dünyanın her yerinde kupada sürprizler yaşanır. Bugün öyle bir sürprizi yaşamamak içinde ayrıca mücadele ettik."

"Düşündüğümden daha iyi bir Kastamonu vardı." diyen Denizli, "Herşeye rağmen tecrübemiz, oyunda zaman zaman ortaya koyduğumuz tek paslı hücum denemeleri bizim için etkili oldu gol getirdi. Bireysel çabamız penaltı getirdi ama neticede zevkli bir maç oldu. Berabere de kalabilirdik. Berabere kalsakta grupta iddiamızı asla sekteye uğratmazdık. Neticede bu grupta düşündüğümüz işleri yapacağımızı biliyoruz o bakımdan bugün Kastamonu'da yaşayan taraftarımızla birlikte olduk. Kastamonuspor taraftarı ile birlikte olduk. Bir 90 dakikayı böyle geride bıraktık. Tabii benim bu 90 dakikada futbolcularımla ilgili, takımımla ilgili çıkardığım notlar olacak. Her şeye rağmen kazanmak olayın bir kısmını da mutluluk verici." ifadelerini kullandı.