Galatasaray’ın eski yöneticilerinden ve başkan adaylarından Adnan Öztürk, sarı kırmızılı kulüple ilgili değerlendirmelerde bulundu.

LigRadyo’ya konuşan Adnan Öztürk Galatasaray’ın seçime gitmesi gerektiğini üstüne basa basa söylerken maddi sıkıntı yaşamanın utanılacak bir konu olmadığını ve bunu çözmek için çok ciddi ekiplerin kurulması gerektiğini söyledi.

Adnan Öztürk’un açıklamalarının bir kısmı şu şekilde:

“AMATÖR YAKLAŞIMLARLA KULÜP YÖNETİLMEZ”

“Galatasaray’ın maddi sorunu yoktur dedi Dursun Özbek. Ben yüzyüze de konuştum kendisiyle. Maddi sorun yaşamak utanılacak bir şey değildir. Bunlar çözülebilir. Hatalarımızı düzeltebiliriz. Amatör yaklaşımlarla kulüp yönetimlez. Optimum bir çözüm arayışı yaparız. Başkan yalnız adamı oynamak istiyor ama bunun olmadığını herkesin bilmesi gerekiyor”

“DURSUN BAŞKA ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞIYOR, KABUL AMA…”

“Bence Eylül. Neden diyorum radikal kararlar vermek lazım. Biz çalışıyoruz gerçi ama herkes tatilde, okullar açıldıktan sonra örneğin çözüm için oturmak lazım. Dursun Başkan çok zor şartlar altında çalışıyor kabul ediyorum. Bu apandist ameliyatını geçti, bir by-pass yapılması lazım. Çok uzman bir kadro kurmak gerekiyor. Bu kaçınılmazdır artık”

“ORAYI BURAYI SATALIMLA KULÜP KURTARILMAZ”

“Ben Divan üyesi olmadığım halde sorumlu hissediyorum kendimi. Kimseden de saol geliyorsun diye bir teşekkür yok. Galatasaray’a 6 senedir üye ama hiç aktifliği yok. Olmasın da zaten. Aidatını yatırmamış hiçbirşey yapmamış demek ki umrunda değil Galatasaray onların. Ben gitmekten gurur duyuyorum. Gün el ele gelip camiayı eski günlerine döndürme günü. Orayı satalım buraya bilmemne yapalım satalımlarla olmaz. Hepimiz burada gelip geçiciyiz, yerimize gençler gelecek”

“İMZA TOPLANMASINI DESTEKLEMİYORUM”

“Seçim yapılması için imza toplamasını desteklemiyorum. Ortada canımız Galatasaray var. Ben Dursun başkanla az sonra bile konuşurum. İmza toplama işlerine girmem. Ben Galatasaray için her an isteneni yapabilirim. Kimse kimseden fazla Galatasaraylı değil. İnatlaşmaya restleşmeye gerek yok”