Galatasaray'da Hulk bombası… Çin ekibi Shanghai SIPG'den ayrılan ve bonservisi elinde olan deneyimli forvet Hulk için menajeri, "Rusya ve Türkiye'den birer kulüple görüştük" ifadelerini kullandı.

Menajerinin Hulk'u önerdiği Türk kulübünün Galatasaray olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılılar ise bu transfer için Falcao'yu işaret etti. Aslan'ın Hulk'un transferi için deneyimli forvet Radamel Falcao'nun durumunu beklediği öğrenildi.Kolombiyalı golcünün ayrılık kararı alması durumunda Hulk'la temaslara hız verileceği kaydedildi.Sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Kolombiyalı oyuncu Radamel Falcao'nun ocak ayında takımdan ayrılacağı iddiaları artmaya başladı.

ASLAN'IN ÖNCELİĞİ MALİYET

Menajeri tarafından önerilen Brezilyalı dünya yıldızı Hulk için kapıları kapatmayan Aslan, oyuncuya astronomik bir ücret önermeyi düşünmüyor. Daha önce Falcao'da yapılan hataya yönetim bir kez daha düşmek istemiyor.Güçlü fiziği ile rakip savunmacılar için marke edilmesi zor bir hücum oyuncusu olan usta golcü Hulk, skorer kimliği ile de ön plana çıkıyor.

Kaynak: Mynetspor