Süper Lig ekibi Galatasaray'a geldiği günden bu yana eleştirilerin odağında olan Kolombiyalı golcü futbolcu Radamel Falcao, Sarı Kırmızılı takıma veda edebilir...

Galatasaray yönetiminin de maaşından dolayı elden çıkarmak istediği Kolombiyalı yıldıza Arabistan’dan talip çıktığı öğrenildi.

Al Ittihad’ın Sportif Direktörü Ali Diab, bir radyoya yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Wilfried Bony’nin durumu şu anda karmaşık. En az onun kadar uzun üst düzey bir santrfor almak istiyoruz. Radamel Falcao, o isimlerden biri olabilir ama olmayabilir de”

Kolombiya ve Arap basınında yer alan haberlere göre ise; Suudi ekibi, Falcao için Sarı Kırmızılı takım ile pazarlıklara başlayacak.

Ancak Falcao’yu bir tek Al Ittihad istemiyor. Beckham’ın sahibi olduğu Inter Miami de El-Tigre’nin peşinde.

Öte yandan Falcao’nun, Venezuellalı menajer ve işadamı Norman Capuozzo’yu Türkiye’de ağırlaması da transfer iddialarını güçlendirdi. Menajer Capuozzo’nun Alanyaspor maçını izlemesi Falcao’nun Türkiye’den ayrılma ihtimali ile ilişkilendirildi.

Öta yandan ülkesinde çok sevilen ve el üstünde tutulan Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao ile ilgili Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz’in geçtiğimiz günlerde basına yansıyan sözleri Kolombiya’da büyük tepki çekti.

Kolombiya basınından “antena2.com” adlı site Sarı Kırmızılı başkan Cengiz’in Falcao hakkındaki sözlerini ‘Skandal’ olarak yorumladı.

Haberde; Forma satışındaki düşüklüğün bile Falcao’ya mâl edildiği, El-Tigre’nin Terim’in en önemli referans oyuncularından biri olduğuna vurgu yapıldı. Falcao’nun aldığı maaşın sürekli gündeme getirilmesi eleştirildi.

Kaynak: Mynet Spor