Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da yeni sezon öncesi belirsizlik sürüyor.

Başkanlık seçimi öncesi sözleşmesi biten ve kulüpten ayrılan tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim hazırladığı raporu mevcut yönetime sundu.

Sabah'ta yer alan habere göre; kapsamlı bir rapor hazırlayarak Florya'dan ayrılan Terim, raporunda sözleşmesi bitecek oyunculara yer verdi. Deneyimli teknik adam, Ömer Bayram ve Emre Akbaba'nın takımda kalması gerektiğini belirtiği ifade edilirken, Fatih Terim, Sarı Kırmızılı kulübün 20-21 Temmuz'da oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunu dikkate alarak takımın 14 Haziran Pazartesi günü Florya'da toplanması gerektiğinin altını çizdiği belirtiliyor.

Deneyimli teknik direktör Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig başlayana kadar olan süreç için kamp ve antrenman programını da hazırladı. 

Koronavirüs pandemisi koşullarında Avrupa'da kamp mümkün gözükmüyor ve geçen sezon olduğu gibi Galatasaray, Florya'da sezona hazırlanacak. Ancak Avrupa'da birkaç takımla hazırlık maçı oynanması konusunda temaslar kuruldu. Fatih Terim 19 Haziran'daki seçimi bekliyor. Tecrübeli çalıştırıcı, yeni yönetimin çağrısı doğrultusunda 20 Haziran'da derhal Florya'ya gidip takımla idmanlara başlamayı umuyor. Terim kendisiyle yola devam edilmemesi durumunda da futbol takımına yönelik hazırladığı geniş kapsamlı raporu yeni gelecek teknik direktöre teslim etmeye hazır.

Öte yandan Fatih Terim'in raporu Sarı Kırmızılı yönetim tarafından dikkate alınır ve Futbol A Takımı 14 Haziran'da Florya'da toplanırsa, altyapıdan hocalar idmanları yönetecek. Şu anda Terim ve ekibi görevden ayrıldığı için U-19 Takımı Koordinatörü Ceyhun Müderrisoğlu teknik direktör meselesi netleşene kadar takımı sezona hazırlayabilir.

Kaynak: NTV Spor