TRANSFER OLMAZSA TEPKİ ARTAR


O dönem Terim, Gomis'in satışına kendisine verilen sözlerden dolayı onay vermişti. Aralık ayında Başkan Mustafa Cengiz "Bizim önümüze transfer gelmedi" çıkışı yaparken, 3 Ocak'ta Terim, "Listeyi iki ay önce arkadaşlara teslim ettik" ifadeleriyle ince bir gönderme yapmıştı.

Yönetime tepkili olan taraftarlar şimdi 31 Ocak tarihini bekliyor. O tarihe kadar santrfor transferi gerçekleşmezse tepkinin daha da artması bekleniyor.

ALAN CARVALHO BEKLENİYOR

Galatasaray'da yılan hikâyesine dönen Alan Carvalho transferinin artık neticelenmesi bekleniyor. Brezilyalı futbolcu ve kulübüyle bütün pürüzler giderilirken, Alan'ın yakın zamanda İstanbul'da olacağı ifade edildi.

Yönetim, Alan transferiyle tepkileri biraz olsun azaltmak istiyor. Ancak Alan transferinin de bir hayli maliyetli olması dikkat çekiyor.

Brezilyalı golcünün bonservisi için 4,5 milyon Euro'yu gözden çıkaran yönetim, oyuncuya da yıllık 4.5 milyon Euro ödeyecek.

MALİYETİ GOMIS'TEN DAHA YÜKSEK

Sezon başında Gomis'i 6 milyon Euro'ya satan yönetim, eski golcüsüne de 3 milyon 350 bin Euro ödüyordu. Bu durum akıllara "O zaman Gomis neden satıldı?" sorusunu getirdi.

Kaynak: Takvim