Galatasaray'ın saha içinde yaşadığı sorunlar Fatih Terim'in fazla mesai yapmasına neden oldu..

Ceza alan Rodrigues, Donk ve Ndiaye'yi kaybeden deneyimli hoca üstüne bir de patlak veren sakatlıklar yüzünden sıkıntılı günler geçiriyor..

Kayseri deplasmanını 3-5-2 ile atlatan Fatih Terim, bu kez de o maçta 11'de oynayan Sinan ve Belhanda'yı kaybetti. Takımı yeniden kurgulamak için kolları sıvayan Fatih Terim, Fernando ve Eren Derdiyok'un oynayabilecek duruma gelmesi ile biraz olsun nefes aldı..

Atiker Konyaspor'a da sürprizler hazırlayan Fatih Terim 4 farklı diziliş üzerinde duruyor..

İŞTE TERİM'IN ÜZERINDE DURDUĞU O 4 FARKLI SISTEM:

1- Kayseri maçındaki 3-5-2'ye devam edecek. Belhanda'nın yerine Selçuk İnan'ı kaydıracak. Fernando'yu da Selçuk'un, Kayseri karşısında oynadığı gibi kullanacak. Onyekuru'nun yanına Eren'i atacak.
.
2- Bu kez 4-1-4-1'e dönecek. Henry Onyekuru'yu önde tek forvet oynatacak. Feghouli ve Ömer'i önde kullanacak. Linnes (sol) ve Mariano'yu (sağ) beklerde oynatacak. Fernando ve Selçuk İnan ise ortadaki ikili olacak..

3- Konya karşısında 4-1-3-1-1'i deneyecek. Fernando tek ön libero olacak. Selçuk, Ömer ve Mariano önde oynayacak. Feghouli ise Onyekuru'nun arkasında....

4- Sahadaki dizilişi 4-2-3-1 yapacak. Selçuk İnan'ı, iyileşen Fernando'nun yanına koyacak. Onyekuru'nun arkasında Feghouli, Ömer ve Mariano yapacak. Eren ileride tek forvet olacak..

Fatih Terim cezası nedeniyle yarınki karşılaşmayı Türk Telekom Stadı'nda özel bir locadan seyredecek..

EKİP TOPLANIYOR

Galatasaray'da sakatlıkları geçen Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Ozan Kabak ve Yuto Nagatomo, antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalışmalara katıldı. Bu durum teknik heyeti oldukça memnun etti.
.
GÖZLER MUSLERA'DA

Kayseri maçında başına darbe alan ve 10 dikiş atılan Fernando Muslera'nın milli takımdan dönüşü bekleniyor. Başına aldığı darbe sonrasında Uruguay'ın Brezilya ve Fransa maçlarında kadroda yer almayan başarılı kalecinin, oynayıp oynamayacağı İstanbul'a geldikten sonra netleşecek.
.
Eksiklere rağmen Kayseri deplasmanından galibiyetle dönen Galatasaray, Konya karşısında da çıkışını sürdürmek istiyor..

Zirveden kopmak istemeyen Galatasaray, Konya maçından sonra da Lokomotiv Moskova karşısında Şampiyonlar Ligi şansını zorlayacak..

HER YER UYAR

Yoklar arasında göreve hazır isimlerden birisi de Martin Linnes... Norveçli oyuncu sağ veya sol bekte oynamaya hazır. Ayrıca görev verilmesi durumunda sağ önde forma giymenin de kendisi için sıkıntı olmayacağını teknik ekiple paylaştı.
.


Kaynak:Fotomaç