Süper Lig ekiplerinden Galatasaray yeni sezon transfer çalışmalarına teknik direktör Fatih Terim yönetiminde devam ediyor.

 Hürriyet'te yer alan habere göre; Sarı Kırmızılı takım, Danimarkalı sağ bek Larsen ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Larsen için üç hafta önce Udinese ile masaya oturan Galatasaraylı yöneticiler, 4 milyon Euro bonservis bedeli sonrasında beklemeye geçmişti. Bu gelişmelerine ardından Sarı Kırmızılı yönetici Işıtan Gün yeniden görüşmelere başladı ve 3.2 milyon Euro’da el sıkıştığı iddia edildi.

Galatasaray'ın 30 yaşındaki Danimarkalı sağ beke ise yıllık 1.6 milyon Euro garanti ücret vereceği belitiliyor.

Öte yandan Jens Stryger Larsen’in kısa süre içinde İstanbul’a geleceği ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi.

Öte yandan Galatasaray, Berkan Kutlu için de anlaşmaya vardı. Sarı Kırmızılı kulüp, Alanyaspor ile yaptığı görüşmelerde 3 milyon Euro’luk bonservis bedeli konusunda el sıkıştı.

Sarı Kırmızılı takım ayrıca, 23 yaşındaki merkez orta saha oyuncunun sonraki satışından da Akdeniz ekibine yüzde 20 pay verecek.

Galatasarayayrıca, Berkan Kutlu’yu Hollanda ekibi PSV ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu karşılaşmalarının kadrosunda da oynatabilecek.

Kaynak: NTV Spor