Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da 28 yaşındaki defans oyuncusu Ömer Bayram gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Sarı Kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim'in verdiği forma şansını çok iyi kullanan savunmacı, sergilediği 10 asistlik performansla Spor Toto Süper Lig'e damga vurdu. Ömer Bayram sergilediği bu performans ile Galatasaray'ın kasasına da hatrı sayılır bir katkı sağladı.

Performansıyla Galatasaray'ın çıkışında büyük rol oynayan 28 yaşındaki milli savunma oyuncusu 400 bin Euro'luk ücretinin yaklaşık 11 katının kulübün kasasına girmesinde büyük rol oynadı.

Aslan'da geçen sezon sol bekteki performansı nedeniyle gönderilmesi dahi gündeme gelen Ömer Bayram, bu sezonun flaş isimleri arasında yer aldı. 66 yaşındaki Sarı Kırmızılı teknik adam Fatih Terim'in orta saha ve sol kanatta görev verdiği futbolcu Süper Lig'de 10 golün pasını verirken asist krallığında zirveye oturdu. Başarılı oyuncu bu sezon 10'u Süper Lig'de, 1'i UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ve 2 tanesi de Türkiye Kupası'nda olmak üzere toplam 13 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Super Haber