Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf olmak isteyen ancak alınan kötü sonuçlarla büyük yara alan Galatasaray'da transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.

Sarı Kırmızılı takım Şampiyonlar Ligi'nde yer alma düşüncesi ile ilk olarak kaleci Muslera ile sözleşme uzatırken, önümüzdeki sezon mutlaka Avrupa'da başarı istiyor. 

Deneyimli teknik direktör Fatih Terim'in Sarı Kırmızılı yöneticilerle görüşerek takımda kalmasını istediği oyuncuların isimlerini belirttiği ifade ediliyor.

Galatasaray'ın özellikle sözleşme uzatma kapsamında ilk sırada bulunan isim olan Marcao konusunda ise Arap ülkelerinden gelen yüksek teklifler karşısında Brezilyalı oyuncuyla görüşmelerini hızlandırdığı iddia edildi.

Sarı Kırmızılı ekip Marcao'nun ardından ise Luyindama ile görüşme gerçekleştirmeyi planlıyor. Terim'in özellikle bu iki oyuncunun takımda kalmasını çok fazla istediği öğrenildi.

Galatasaray'da orta saha konusunda Taylan'ın olağanüstü yükselişinin ardından gelecek sezon o bölgedeki daha çok ofansif bölgeye takviye planını öne çıkardı.

Fatih Terim'in, Rui Costa ile tekrar temasa geçeceği ve Gedson Fernandes'i 1 yıl daha takımda tutmak için teklifte bulunacağı da çıkan haberler arasında yer alıyor.

Tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim, Taylan-Gedson ikilisinin önünde Feghouli ve ArdaTuran  ikilisinden yararlanarak kullanmak isterken kanat oyuncusu olarak gündemine flaş bir ismi aldı. Sarı Kırmızılı kulübün Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'de forma giyen Andros Darryl Townsend'i gündemine aldığı öne sürüldü.

TOWNSEND KİMDİR?

1991 doğumlu olan Andros Darryl Townsend bu sezon Premier Lig'de 27 karşılaşmada 1 gol, 4 asist kaydetti.

Özellikle hırsıyla dikkat çeken İngiliz futbolcunun sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.

29 yaşındaki futbolcu 2019 yılında Newcastle United'dan, Crystal Palace takımına 15.5 milyon euro'ya transfer olmuştu.

Kaynak: Fotomaç