Gedson Fernandes konusunda bir türlü beklenen aşamayı kaydedemeyen Süper Lig ekibi Galatasaray alternatif isimlere yönelmiş durumda.

Aranan kan için kolları sıvayan Sarı Kırmızılı kulüün, teknik direktör Fatih Terim'in eski gözdeleri arasında yer alan Mohammed Kudus için Ajax'ın kapısını çaldığı iddia edildi.

Galatasaray, Ganalı 8 numarayı satın alma opsiyonu ile kiralamak için Hollanda ekibine teklif yaptığı ifade edilirken, 9 milyon euro'ya transfer edilen ve geçtiğimiz sezon geçirdiği sakatlıklar yüzünden Ajax'ta beklentilerin altında kalan 20 yaşındaki Kudus için menajeri Mendelewitsch'le de görüşüldüğü de belirtiliyor.

Sarı Kırmızılı kulübün hedefinin toplamda 4-5 milyon euro'yu aşmayacak için operasyon planladığı ifade ediliyor.

Öte yandan,Galatasaray yöneldiği alternatif isimlerden diğerinin ise Mohamed Ali Ben Romdhane olduğu ve scout ekibinin araştırmaları sonrası gündeme gelen Tunuslu yıldızın yaklaşık 2 aydır Sarı Kırmızılı takımın hedefindeki isimler arasında yer aldığı öne sürülüyor. Tunus Ligi'nde Esperance formasını giyen Ben Romdhane 21 yaşında ve 1.85 boyunda.

Galatasaray'ın 8 numara adaylarının üçüncüsü de Abderrahman Harroui...

Hollanda Ligi ekiplerinden Sparta Rotterdam'da forma giyen Faslı yıldız 23 yaşında ve 1.82 boyunda. Kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kalan Harroui çok yönlü olmasıyla ön plana çıkıyor.
 

Kaynak: Fotomaç