Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle bir süredir formasından uzak kalan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Lig'de son olarak Medipol Başakşehir'i 3-0 mağlup eden Sarı Kırmızılı takım üst üste 4. galibiyetini aldı ve çıkışını sürdürdü..

Cumartesi günü ezeli rakibi Fenerbahçe ile dev derbide karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da tüm gözler bu maça çevrilmiş durumda.

Yeni transferlerin hazır olduğu belirtilirken deneyimli teknik direktör Fatih Terim'in tüm planlarını galibiyet üzerine kurduğu ifade edildi. Geçen sezonki Kadıköy galibiyetinde attığı golle pay sahibi olan Falcao'nun son durumuyla ilgili de sürpriz bir gelişme yaşandı.

Sarı Kırmızılı takıma transferiyle büyük yankı uyandıran ancak üst üste yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle beklenen performansı sergileyemeyen Kolombiyalı golcü, tedavi için İspanya'ya gitmişti.

La Liga ekiplerinden Real Madrid'de oynarken "Ronaldo'yu hayata döndüren adam" olarak ünlenen fizyoterapist Joaquin Juan'la çalışan Sarı Kırmızılı yıldız oyuncu tamamen iyileşti.

Tedavisini tamamlamasının ardından İstanbul'a dönen Radamel Falcao'nun tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim'le flaş bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

İstanbul'a gelir gelmez Terim'le görüşen Falcao, tamamen hazır olduğunu ve takımla antrenmanlara çıkmak istediğini dile getirdiği ve Rademal Falcao'nun İstanbul'a çok hırslı olarak döndüğü ifade edilirken hocasına  "Derbide oynayıp, gol atmak istiyorum" dediği belirtildi.

Kaynak: Fotomaç