Küresel salgın ilan edilen koronavirüs nedeniyle utbolun durmasının ardından pek çok kulüpte olduğu gibi Süper Lig ekibi Galatasaray'da da ana gündem maddesi oyunculara yapılacak maaş indirimleri...

Sarı Kırmızılı kulüp, başta 5 milyon Euro alan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao olmak üzere, Belhanda, Feghouli ve Muslera'dan indirim bekliyor. Bir süredir TFF, UEFA ve FIFA ile görüşmeler gerçekleştiren Galatasaray yönetiminin, futbolcuların menajerlerine hukuk ekibi tarafından hazırlanan ve pandemi içerikli bir yazı gönderdiği öne sürülöüştü.

Bu haberler gündem oluşturmaya devam ederken son dönemde 34 yaşındaki golcü futbolcu Falcao ile ilgili yaptığı haberlerle dikkatleri üzerine çeken Katar'ın Al Watan gazetesinden bir iddia daha geldi. Gazete de yer alan haberde, Al Sadd'ın, Kolombiyalı futbolcu için Galatasaray kulübüne 10 milyon Euro bonservis teklif ettiğini öne sürüldü. Gazeteye göre; Al Sadd'ı çalıştıran La Liga ekibi Barcelona'nın efsane isimlerinden Xavi, Falcao ile görüşerek Katar'da oynaması için kendisini ikna etmeyi başardı.

Al Watan gazetesi Kolombiyalı golcünün Al Sadd ile anlaştığını duyurduktan sonra, Win Sports ise golcünün, Al Hilal'e transfer olacağı haberini yapmıştı. El Tiempo gazetesi, "Petrol dolarla Falcao'yu çağırıyor" ifadeleriyle haber yaptı.

Haberde ilginç de bir detay yer aldı. Win Sports'un, Türkiye'nin yayın hakları anlaşmasını sezon sonu itibariyle bitirerek, yerine Suudi Arabistan Ligi'nin haklarını aldığını yazdı. Şimdi gözler Falcao'dan gelecek yanıta çevrildi.

Sarı Kırmızılı takımın Kolombiyalı golcüsü Falcao'yla ilgili haberler Avrupa basınında da yer bulmaya başladı.

Portekiz'in Record Gazetesi'nde çıkan haberde şu ifadelere yer verildi; "34 yaşındaki Radamel Falcao ilgi çekmeye devam ediyor"

Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray'da forma giydiği hatırlatılan yıldız futbolcuyla ilgili, "Şu anda Galatasaray'ın oyuncusu olan eski Porto forveti Türkiye'den ayrılabilir ve Al Sadd ile Al Hilal aday olarak sıraya girdiler bile" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Super Haber