Sarı Kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz’in Teknik Direktör Fatih Terim ve futbolcuları hedefe koyan konuşmalarından rahatsızlık duyan Galatasaray'ın ikinci Başkan Albayrak’ın istifa kararı aldığı öne sürüldü. Önceki gün Florya’ya giderek Fatih Terim’e destek olduğunun mesajını veren Sarı Kırmızılı yöneticinin, ocak ayında erken seçime gidilmesi şartıyla istifa kararından vazgeçtiği belirtildi.

Galatasaray ikinici başkanı Albayrak'ın bundan sonra ise başkan Cengiz ve yönetimle arasına mesafe koyma kararı aldığı çıkan iddialar arasında. Deneyimli yöneticinin kulübün bir an önce seçime gitmesi için çalışma başlattığı da ifade ediliyor.

Abdurrahim Albayrak ile beraber yönetimde kalıp, küskün olan isimlerin sayısı da böylece dörde yükseldi.Albayrak dışında Mahmut Recevik, Ömer Cansever ve Erol Özmandıracı da yönetimle bağlarını koparmış durumdular.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın başkan Yardımcısı Yusuf Günay ile yönetim kurulu toplantısında tartışan Abdurrahim Albayrak’ın, Başkan Mustafa Cengiz’le sorun yaşamasının sonuçlarının ağır olacağı düşünülüyor.

Sarı Kırmızılı kulüpte bu gelişme ile beraber Başkan Mustafa Cengiz’e en yakın isim olarak Yusuf Günay yer alıyor.

Albayrak’ın yönetim içindeki gücü ve ağırlığı dikkate alınınca Başkan Cengiz ve Yusuf Günay’ın işi nasıl götürecekleri sorgulanmaya başladığı da öne sürülüyor.

Sarı Kırmızılı kulüpte yaşanan bu tartışmaların ve bölünmelerin ışığında iyice seçim atmosferine girildiği de çıkan haberler arasında. Tüm bu gelişmeler karşısında tecrübeli teknik direktör Fatih Terim’in istifa etmeyi düşünmediği ve yönetim kurulu içindeki gelişmeleri yakından takip ettiği de belirtildi.

Kaynak: Mynet Spor