Menajerler Hayko Ertür ve Ceylan Çalışkan'la beraber yarın Paris'e gidecek Cenk Ergün, burada Pierre Frelot ile bir araya gelecek... Frelot'a, Bafetimbi Gomis için düşünülen teklif sunulacak.

Galatasaray, Gomis'e Lukas Podolski'nin aldığı 3 milyon Euro ve maç başına 20 bin Euro'luk teklifin revize edilmiş hali olan 3.5 milyon Euro garanti para ve puan başına da 4 bin Euro önerecek.

Sözleşme 3+1 yıllık olacak. 2019-20 sezonunda Fransız oyuncu 20'si ilk 11'de olmak üzere en az 30 resmi maçta oynarsa opsiyon hakkı devreye girecek. Galatasaray'ın teklifi böyleyken, Çarşamba günü Frelot'un Gomis için belirlediği şartlar da ortaya çıkacak.

Galatasaray'ın bir sonraki adresi ise Swansea olacak... daha önce Gomis için 6 milyon Euro isteyen İngilizlere 2.5 milyon Euro teklif edilecek, Podolski'nin kendilerine bu şartlarda geldiği hatırlatılacak. 32 yaşındaki bir futbolcu için daha iyi bir teklif bulmalarının imkansız olduğu anlatılacak.

Gomis'in yanında bonusu olarak Mbiwa gelecek

Çarşamba günü Frelot ile bir araya gelecek olan Cenk Ergün'e, Fransız menajerin bir sürprizinin olduğu iddia edildi.. Lyon'da forma giyen Mapou Yanga-Mbiwa.
Aykut Kocaman'ın ısrarla Fenerbahçe'ye istediği Fransız stoperi, sağ ve ön libero oynama becerisini de öne sürerek Frelot'un Galatasaray'a önereceği gelen bilgiler arasında.