Galatasaray Kulübü Divan ve Disiplin Kurulu Üyesi olan Cem Emiroğlu, sosyal medya hesabından Sarı Kırmızılı ekibin 10 numarası Younes Belhanda'ya köpürdü!

Galatasaray'ın 4-3 kaybettiği Konyaspor maçının sonrasında Belhanda'nın takımdan gönderilmesi gerektiğini belirten Emiroğlu,  ''Bu bedevi ile mi sözleşme uzatılacak? Yazıklar olsun. Kuruş değeri yok bu herifin. Gönderin gitsin. 90 dakika boyunca 2 ara pas yapacak, milyon euro götürecek. Ne güzel İstanbul. Fatih Terim'in Belhanda aşkını bir türlü anlamadım. Anlayan varsa anlatsın.' ifadelerini kullandı.

Bu ifadelerin ardından Galatasaraylı taraftarlar, bu görüşe karşıt tweetler attı ve Emiroğlu'na sosyal medya üzerinden sert tepki gösterdi. Özellikle Emiroğlu'nun 'bedevi' kelimesini kullanmasına tepki gösteren taraftarlar, Emiroğlu'nun zaman kaybetmeden Galatasaray Spor Kulübündeki görevinden uzaklaştırılması gerektiğini vurguladı.

BELHANDA'DAN CEVAP GELDİ

Younes Belhanda, Cem Emiroğlu'nun kendisine sarf ettiği çirkin sözlere kişisel Instagram hesabından yanıt verdi. Bu yorumların kabul edilemez olduğunu vurgulayan yıldız oyuncu, ''Önce bir hakem tarafından, 'negro' tabirine maruz kaldık, bugün bedevi unvanı kazandık. Bu ırkçılık ne kadar ileri gidecek! Futbolumu beğenmeyebilirsiniz ancak 'bedevi' diyerek bir toplumu, milleti küçük göremezsiniz. Bunun kimseye yararı olmaz. Ben kökenimi asla inkar etmeyeceğim, kesinlikle bir bedeviyim ama Galatasaray'ı seven ve temsil eden bir bedevi'' paylaşımını yaptı.

Kaynak: MynetSpor