Genel Kurul Divan tutanağına şerh koyan ve geçen hafta içinde mahkemeye başvurusunu yapan sarı-kırmızılı yönetim, 23 Nisan'a kadar idari ibrasızlık konusunda tedbir kararı aldırmaya çalışacak. mahkemeden tedbir kararı çıkarsa Mustafa Cengiz, en geç 23 Mayıs'ta gerçekleşmesi gereken seçimde adaylığını koyabilecek.

'GEÇEN ZAMAN ALEYHİMİZE İŞLİYOR'

Ancak mahkeme sürecinde yaşanan belirsizlik sarı-kırmızılı yönetim içinde farklı seslerin çıkmasına neden olmaya başladı. Başkan Cengiz'e birkaç yöneticinin, "Mahkeme süreci ne kadar uzarsa camiayı o kadar karşımıza alırız. Her geçen gün bizim aleyhimize. Bir an önce seçim kararı aldığımızı açıklayalım'' dediği öğrenildi. Sarı-kırmızılı yönetim için 10 Nisan'daki aylık olağan Divan Kurulu toplantısı ilk test olacak. Camianın duayenleri seçim kararı almasını istediklerini ve bekledikleri Başkan Mustafa Cengiz'e yönelik konuşmalar yapacak.

CİMBOM'DA TAKSİTLER ÖDENDİ

UEFA'dan temiz kağıdını alan Galatasaray yönetimi, önemli bir ödemeyi daha gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar, Nisan ayı başında ödenmesi gereken Yuto Nagatomo ile Emre Akbaba'nın bonservis taksitlerini de kulüplerine yatırdı. Nagatomo için Inter'e 1.5 milyon Euro, Emre için ise Alanyaspor'a 3.5 milyon TL bonservis bedeli gönderildi. 




Kaynak:Sabah