Avrupa Ligi ön eleme sayısını azaltmak için 3. olması gereken Cimbom'da Konya maçına kadar olağanüstü hâl ilan edildi. 


ARTIK 3. sıra G.Saray için şampiyonluk kadar değerli… Gelecek sezonun planları, bu yıl ligde elde edilen sıraya göre yapılacak… İlk etapta akıllar Başakşehir ile Konya artasındaki Ziraat Türkiye Kupası finalinde. 


TÜRKİYE Kupası finalinde Başakşehir'in zafere ulaşmasını isteyen G.Saray cephesi ardından da gelecek hafta lige odaklanacak. F.Bahçe'nin Adana'da puan kaybedeceğini düşünen Igor Tudor da takımına Konya maçının önemini anlatırken hedefi de 3. sıra. 
BUNUN için Alanya maçı sonrasında transferle ilgili sorulara net yanıtlar vermeyen Tudor hafta sonu oynanacak Konya maçı sonrasında transferde açıklama yapma kararı aldı. Başkan Dursun Özbek de bu konuda Tudor ile aynı fikirde ve akıllar da ligi F.Bahçe'nin önünde bitirmekte. 


Vatan'ın haberine göre, takımın konsantrasyonunun bozulmaması adına transfer konuşmalarını 1 haftalığına yasaklayan Özbek idareciler ve teknik heyetten de bu konuda dikkatli olmalarını istedi. Özbek yapılan transfer görüşmelerinde sızma olmamasını isterken bunun oyuncuların morallerini bozacağına da inanıyor.