Süper Lig'in 34. haftasında şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Sarı Kırmızılı takım rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve şampiyonluk yolunda ağır bir yara daha aldı.

Lig'de 8'de 8 yaparak liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, daha sonrasında çıktığı 6 mücadelede 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 3. sıraya kadar geriledi...

Son 3 haftada sadece 1 puan alabilen Sarı Kırmızılı ekp bu maçlarda iyi bir performans sergileyemezken, geçiş oyunlarında yaşanan düşüş de gözle görülür seviyeye geldi...

Sivasspor maçının ardından zemin üzerinden Sarı kırmızılı yönetimi eleştiren Faslı futbolcu Belhanda'nın sözleşmesi feshedilmişti..

Galatasaray, Faslı yıldızın olmadığı maçlarda hücum etkinliği düşerken, 4 maçtan 4 puan toplayabildi...

Spor Toto Süper Lig'in bitimine yaklaşık 1 ay kala, yaz transfer dönemi için çalışmaları hız kazandı.

Galatasaray, Fernando ve Ndiaye ile yollarını ayırdıktan sonra merkez orta sahaya yaptığı transferlerden istediği verimi alamadı... Sarı Kırmızılı takım bu bölgeyi Michael Seri, Lemina, Nzonzi, Etebo ve Gedson'la doldurmaya çalışsa da hiçbir oyuncu Galatasaray'ın bu bölgeye aradığı kan olamadı...

Gelecek sezon merkez orta sahayı değiştirecek ve geçiş oyunluğunu üstlenecek bir oyuncu almak isteyen Galatasaray'da transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor..

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Uzun yıllar İngiltere Premier Lig'de forma giydikten sonra 2019 yazında Çin temsilcisi Shandong Luneng Taishan'a transfer olan Marouane Fellaini'nin Galatasaray'a önerildiği iddia edildi.

Haberin detaylarında oyuncunun abisi ve menajeri Mansur'un Sarı Kırmızılı takıma kardeşini önerdiğini belirtildi.

Belçikalı yıldız Fellaini'nin menajeri Mansur'un, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'la görüştüğü ve Albayrak'ın lig bitince tekrar görüşmek istediğini de çıkan iddialar arasında.

Öte yandan 33 yaşındaki orta saha Çin temsilcisinde toplam 57 maçta forma giyerken 5 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan yıldız futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2021'de bitecek.

Kaynak: Fotomaç