Süper Lig'de son olarak Denizlispor'u 4-1 mağlup eden Galatasaray şampiyonluk yarışında büyük bir fırsat yakalarken bir yandan da yeni sezon transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sarı Kırmızılı takım, Beşiktaş derbisinde 100. maçına çıkan ve 1 yıl sözleşmesi bulunan Marcao'da mutlu sona ulaştı. Brezilyalı yıldız, bu sezon teknik direktör Fatih Terim'in Muslera ile birlikte güvendiği iki isimden biriydi.

Ocak 2019'da 4 milyon Euro bonservis bedeliyle gelen 24 yaşındaki oyuncunun ,Galatasaray ile 2024 yılına kadar anlaşma sağladığı ifade edildi.

Atılacak bu imzayla birlikte transferde de eli güçlenen Sarı Kırmızılı ekip, Marcao'ya istediği bonservis ücreti gelmesi halinde yollarını ise ayırabilir.

Galatasaray bu bölge için alternatifini ise hazırlamış durumda.

Bundesliga takımlarından Freiburg'da forma giyen Keven Schlotterbeck'in Galatasaray'ın transfer listesine girdiği iddia edildi. Bu sezon Union Berlin'de kiralık olarak forma giyen Alman yıldız, 27 maça çıkarken, gol veya asist katkısında bulunamadı.

23 yaşındaki sol ayaklı stoperin Haziran 2022'de sözleşmesi sona erecek. Genç defans oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 7.50 milyon euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: Fotomaç