Galatasaray, Bursaspor maçında 2-0 geriye düştü. Fatih Terim ise oyunculara inancını kaybetmedi. Ndiaye’nin son dakika gelen golü ise tecrübeli teknik adama umut oldu. Maçın devre arasında, “Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Çok iyi oynadınız diyecek halimiz yok herhalde” diyen Terim’in soyunma odasında fırtına gibi estiği ortaya çıktı. Muslera’nın "davranışımızı değiştirmemiz gerektiğini konuştuk” dediği kadar yumuşak bir konuşmanın olmadığı ve tecrübeli teknik adamın, “ya bu gece kazanacağız, ya da şampiyonluğa veda edeceğiz. Önünüzde öyle bir 45 dakika var. Sahaya kazanacağımıza inancı olmayan varsa çıkmasın. İstanbul’a 3 puan almış olarak dönmeliyiz” dediği bildirildi.

BAŞAKŞEHİR’İN PENALTISI TÜM TAKIMI ÇILDIRTTI

Öte yandan Galatasaraylı oyuncular Bursaspor maçından önce Başakşehir’in Kayserispor’la 1-1 berabere kaldığı maçı izlediler… Maçın özellikle son anlarında ev sahibi takımın farkı 2’ye çıkaracağı pozisyonları cömertçe harcaması üzerine adeta çıldırdılar. Hop oturup hop kalktıkları maçın son anlarında, maçın hakeminin Başakşehir lehine çaldığı penaltı ise Galatasaraylı oyuncuları adeta çıldırttı.

GALATASARAY’IN HER FAULÜNE BİR SARI KART ÇIKTI

Bursasporlular hakem Suat Arslanboğa’ya isyan ederken ilginç bir istatistik dikkat çekti. Galatasaray, Bursaspor maçının ilk yarısında sadece bir faul yaptı ve o faul sonrası Luyindama sarı kart gördü. Ardından sırasıyla Ndiaye ikinci faulden, Marcao üçüncü faulden, Emre Taşdemir de dördüncü faulden sonra sarı kart gördü. Luyindama ile Ndiaye gördükleri sarı kartları yüzünden bir sonraki maçta cezalı duruma düştü.



Kaynak:Fotospor