Sezon başındaki havayı yeniden yakalamak isteyen Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın deneyimli teknik direktörü Fatih Terim ve teknik heyet, bir yandan da ara transfer dönemi için arayışlarına devam ediyor.

Ocak ayında birçok bölgeye takviye yapmayı hedefleyen Sarı Kırmızılı kulüp, savunma hattını güçlendirmek için kolları sıvadı.

Galatasaray, adı Serie A ekiplerinden Roma ve Newcastle United ile anılan Marcao'nun ayrılık ihtimaline karşı bu bölgeye takviye yapmak istiyor. Bu doğrultuda dört koldan arayışlarını sürdüren teknik direktör Fatih Terim, UEFA Uluslar Ligi maçlarını yakından takip etti.

Tecrübeli çalıştırıcı, geçtiğimiz hafta Norveç'in Romanya'yla oynadığı maçta konuk ekipten Cicaldau'yu izlemek istediği ancak Haaland ve Sörloth'un şov yaptığı maçta deneyimli teknik adamın ilgisini çeken Norveç Milli Takımı'nın stoperi Stefan Strandberg olduğu iddia edildi.

Öncelikle "regista" aramasına rağmen Marcao'nun ayrılma ihtimalini düşünen Fatih Terim'in 30 yaşındaki futbolcunun performansını beğendiği belirtildi.

Ocak ayı transfer döneminde ünlü takımları peşine takan Marcao'nun satılması hedeflenirken yerine de anlaşma sağlanırsa Stefan Strandberg alınacağı çıkan haberler arasında.

Rusya'nın Ural takımında forma giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan deneyimli oyuncu için kulübüne de az da olsa bir bonservis bedeli teklif edileceği ifade ediliyor.

STEFAN STRANDBERG KİMDİR?

Tam adı Ken Remi Stefan Strandberg olan futbolcu, 25 Temmuz 1990 tarihinde Norveç'in Lyngdal kentinde dünyaya geldi.Futbola Lyngdal altyapısında başlayan Norveçli savunma oyuncusu, Mandalskameratene, Valerenga, Bryne, Rosenborg, Krasnodar, Hannover ve Trapani formalarını da giydi.Kariyeri boyunca 262 maça çıkan Norveçli futbolcu, 8 gol atıp, 14 de asist yaptı.Güncel piyasa değeri 600 bin Euro olan 30 yaşındaki futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Kaynak: Mynet Spor