Galatasaray'ın yeni transferi Ömer Bayram, ayak bileğindeki burkulmadan dolayı sakatlandı. Başarılı sol bekin milli takım arasından sonra sarı-kırmızılı takımla çalışması planlanıyor.
Galatasaray'ın Akhisarspor'dan yeni transferi Ömer Bayram'ın ayak bileğinde hafif bir burkulma bulduğu belirtildi. Bayram'ın lige verilecek aranın ardından sarı-kırmızılı takımla çalışmalara katılmasının planlandığı ifade edildi. Başarılı sol bek, A Milli Futbol Takımı'nın Rusya ve İsveç karşılaşması kadrolarına da çağrılmıştı.
27 yaşındaki futbolcu, transferin son günü Akhisarspor'dan 400 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'ın kadrosuna dahil edilmişti.
Kaynak:Fotomaç
Galatasaray'ın yeni transferi sakatlandı !
Galatasaray'ın Akhisarspor'dan transfer ettiği Ömer Bayram'dan, sarı-kırmızılıları üzen bir haber geldi. Ömer Bayram'ın sahalardan 1-1.5 ay süreyle uzak kalacağı öğrenildi..

YORUM EKLE
1
Ronaldo Nazario Real Valladolid'in yeni başkanı...
2
FIFA yılın golü adaylarını açıkladı !
3
Cenk Ergün Belhanda hakkında konuştu !
4
Süper Lig takımı teknik adamı ile yollarını...
5
İlginç hırsızlık! Kulübün aracını çaldılar!
6
Abdurrahim Albayrak sessizliğini bozdu!
7
Fatih Terim neşteri vuruyor!
8
Galatasaray Modeste'yi transfer edebilecek mi?...
9
United taraftarını duyduklarına çıldırdı!
10
Gökhan Gönül aday kadrodan çıkartıldı!
SON DAKİKA HABERLERİ
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER