Sarı-kırmızılı ekibin gerçekleşecek başkanlık seçimlerinin favorisi olarak görülen Dursun Özbek dün Zlatan transferiyle ilgili bir tasarrufları olmadıklarını belirtmişti. Ancak Dursun Özbek’e seçimlerde de destek olma sözü veren eski başkan Ünal Aysal’dan sürpriz bir hamle geldi.

Ünal Aysal’ın telefonla ulaştığı Dursun Özbek’e Zlatan İbrahimovic transferi icin söz verdiği öğrenildi. Bilindiği üzere Aysal başkanlık döneminde Galatasaray’a Sneijder ve Drogba gibi dünya markalarını kazandırmıştı.

Aysal’ın bu sefer başkan olmamasına rağmen yakın arkadaşı Dursun Özbek için İbrahimovic transferine ciddi katkı sağlayacağı bildirildi.

Bu transfer için seçimleri bekleyecek olan Aysal’ın, Özbek’in seçilmesi ile beraber girişimlere başlayacağı ve şimdiden yıldız oyuncunun menajeri Mino Raiola’dan randevu bile aldığı gelen diğer bilgiler arasında.

Fransızlar’ın ünlü takımı PSG ile 2016 yılına kadar kontratı bulunan 33 yaşındaki dünyaca ünlü İsveçli yıldız İbrahimovic, bu sezon 36 kez sahaya çıkarken 30 gol ve 8 asistlik bir performansa imza attı.

*Maçadogru.com