Sezon içerisinde defans hattındaki sıkıntılar nedeniyle birçok maçta taraftarları tarafından eleştirilen savunma hattına Galatasaray yönetimi çareyi Rusya'da buldu.

Galatasaray yönetimi stoper bölgesine yapılacak olan takviye için Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımında forma giyen başarılı stoper ayrıca Belçika milli takımının da formasını giyen Nicolas Lombaerts için kulubü Zenit St. Petersburg ile temasa geçti.

Zenit St. Petersburg ile sözleşmesi 2018 yılında bitecek yıldız oyuncu için Galatasaray resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. Başarılı stoper bu sezon Zenit St. Petersburg'da toplam 12 maçta forma giydi ve bu maçlarda toplamda 916 dakika sahada kaldı. Yıldız futbolcu ayrıca Belçika milli takımının formasını da 39 kez başarıyla terletti.

Bilindiği üzere Galatasaray bu oyuncu için geçtiğimiz yıllarda da Zenit ile temasa geçmiş fakat transfer olumlu sonuçlanmamıştı. Fakat bu ara transfer döneminde kesinlikle bir stoper arayışı olan sarı-kırmızılı takım bu sefer işi bitirmek için tüm kozlarını oynayacak.

- Levent Ümit Erol - ÖZEL HABER