Hamza Hamzaoğlu, GSTV’de telefonla bağlandığı programda, Benfica, Atletico Madrid ve Astana takımlarıyla yer aldıkları grubu değerlendirdi.

C grubunun diğer gruplara göre daha kolay göründüğünü kaydeden Hamza Hamzaoğlu, şunları söyledi:

"Benfica ve Atletico Madrid son yıllarda sürekli kazanmaya alışkın takımlar. Sürekli Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkan Atletico Madrid’in yarı final ve final oynadığını biliyoruz, kolay bir grup değil. Biz de Avrupa kültürü olan, Avrupa’da yıllardan beri süregelen kazanma alışkanlığımızı burada da sürdürmek istiyoruz. Biz de Şampiyonlar Ligi’ne devamlı katılan bir takımız .Özellikle son 4 yıldır sürekli UEFA Şampiyonlar Ligi’nde direkt yer alıyoruz. Çıkıp oynayacağız. İnşallah gruptan çıkacağımızı düşünüyoruz. Şimdiden heyecanlamaya başladık."

Hamzaoğlu, iklim şartları nedeniyle Astana maçını erken bir tarihe aldırmak istediklerini anlatarak, "Orada iklim şartları ne olur bilemiyoruz erken oynasak bizim için iyi olur. Fakat geç ve soğukta da oynayacak olmamız bizim için bir şey değiştirmeyecek. Şartlar ne olursa olsun kazanmak için oraya gideceğiz" diye konuştu.

Galatasaray’ın başarısı için çalıştıklarını anlatan Hamzaoğlu, "Galatasaray’ın daha başarılı olması için uğraşıyoruz. Geçen sene Şampiyonlar Ligi’nde oynadığımız Arsenal maçını hatırlayın. O maçta farklı yenildik ama taraftarımız bize ve takımımıza desteğini verdi. Bu destek sayesinde ligimizde şampiyon olduk, üç kupa kazandık. Biz zor günlerin takımıyız. İnşallah bu zorlukları hep birlikte aşacağız" dedi. 

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçını evinde Atletico Madrid'e karşı 15 Eylül Salı günü oynayacak.