İŞTE HAMZAOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

-Sonuca takılıp kalmadan önümüzdeki maçlara hazırlanmamız lazım. Antalya'dan iyi bir sonuçla ayrılıp Atletico maçına iyi bir sonuçla gitmek istiyoruz. Transferle ilgili Ocak ayında çalışmalarımız olacak. Ama şuan gündeme getirmek doğru değil. Bu kadroyla da devam edeceğiz. Gerek olursa Ocak'ta transfer çalışmalarımız olacak.'

'Kevin'in durumu şu an iyi ama daha fazla maç oynamaya maç temposunu yakalamaya ihtiyacı var. Podolski bir an önce aramıza katılacak. Onun Fransa'da o olayları yaşamasına üzüldük" dedi.


'Umut'un sözleşmesi otomatik uzamasaydı da ben sözleşmesini uzatacaktım. Umut gibi kim mücadele ediyor bu takımda. Sosyal medyada her şey kasıtlı. Hiç kulak asmıyorum sosyal medyaya. Kasıtlı, yıpratmaya yönelik düşünceleri kayda almıyorum. Tepki gösterebilirler, göstersinler. Her antrenmanda Umut'un %100 oynadığını kim biliyor? Vurup duruyorsunuz çocuğa. Bizim Umut gibi oyunculara ihtiyacımız var.Bir isim alıyorsunuz onu yıpratmaya çalışıyorsunuz. Vurup duruyorsunuz çocuğa. Umut'u hiç düşünmüyor musunuz? Ben oyuncularımdan memnunum. Umut gibi bu takımda kim mücadele ediyor ki? Bizim takım için savaşan oyunculara ihtiyacımız var.

Donk için bizim hiçbir temasımız olmadı. Düşündüğümüz oyuncular arasında var ama ben bunu yönetime söylemedim. Bilal'i aldık Jem'i aldık. Biz işimize bakıyoruz. Niasse'ın bende ayrı bir yeri vardır. Onda da bizim yerimizin ayrı olduğunu biliyorum. Sosyal medyanın gazabına uğradık.Yine sosyal medyada Niasse'la ilgili bir sürü şey yazdılar. 'Akhisar'a mı çevirecek burayı' diye. Sigthorsson'la sezon başında görüştük. Kendisi de bizi istedi fakat ailesi Fransa'yı seçti. Şimdi de Donk gibi düşündüğümüz oyunculardan sadece bir tanesi kendisi.'

'Atletico Madrid ile deplasmanda oynayacağız ancak bizim için imkansız diye bir şey yok. Inter'den Semih Kaya için herhangi bir teklif gelmedi. Hakan ve Chedjou iyi uyum sağladılar. Onları bozmayı düşünmüyoruz. Yoksa orası için birçok oyuncumuz var. Milli maç arası genç oyuncular için çok iyi oldu. 8-9 tane genç oyuncuyu antrenmanlarımıza dahil ettik" dedi.