Çin’in Wuhan kentinde başlayan koronavirüs salgını kısa sürede dünyayı etkisi altına alarak binlerce kişinin yaşamını yitirmesine sebeb oldu. Dünya Sağlık Örgütü’nün ‘pandemi’ (küresel salgın) ilan ettiği Kovid-19 virüsü Türkiye’de de çok sayıda inanın hayatını kaybetmesine neden oldu. Ölümcül virüsten en çok etkilenenler ise spor dünyasının isimleri oldu.

Sarı Kırmzıılı kulübün İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve teknik direktörü Fatih Terim’in koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından gözler Terim’in yardımcılarına çevrilmişti.

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın yardımcı antrenörleri Hasan Şaş ve Ümit Davala’nın koronavirüs testlerinin negatif çıktığı ifade edildi.

Sosyal medya hesabından test sonucuyla ilgili olarak açıklamada bulunan antrenör Davala şu ifadeleri kullandı; "Koronavirüs testimin pozitif çıktığına dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır." 

Kovid-19 test sonucuyla ilgili olarak paylaşımda bulunan Şaş ise "Gayet iyiyim. Testlerim normal. Yeni başarılarda görüşmek üzere." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Super Haber