Gelecek sezon orta sahada büyük bir değişim yapmayı planlayan Süper Lig ekibi Galatasaray'da transfer hareketliliği başladı.

Faslı futbolcu Younes Belhanda'ya gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı alan Sarı Kırmızılı yöneticiler, Belhanda'nın yerine genç bir yıldız adayını gündemine aldığı öne sürüldü.

Galatasaray'da orta saha transferi için rota Evander'e döndü…

Galatasaray, bir süredir takip edilen Mohammed Kudus'ten kulübü Nordsjaelland'ın 8 milyon Euro talep etmesi nedeniyle vazgeçmiş durumda.

Sarı Kırmızılı kulüp, geçtiğimiz devre arası da gündeme gelen Brezilyalı 10 numara oyuncusu Evander'i ilk hedef olarak belirledi.

Takvim'de yer alan habere göre; Scout ekibi tarafından uzun süredir izlenen 21 yaşındaki futbolcu Evander için Galatasaray yönetimi, sezon sonu Danimarka Ligi takımı Midtjylland ile masaya oturmayı hedefliyor.

Öte yandan Midtjylland, Evander için 2.5 milyon Euro ödemişti.

21 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi için Galatasaray yönetimi de formül arayışı içinde. Bu sezon oyuncu satışından iyi bir gelir elde edilirse Evander'in bonservisiyle alınmasının gündem de olduğu iddia ediliyor.

Orta sahada 8 numarada görev yapan Evander, golcü özelliği ile de dikkat çekiyor.

Brezilyalı bu sezon 25 maçta 8 gol 9 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak: Super Haber