Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda karşılaştığı Çaykur Rizespor'u son saniyelerde attığı golle 3-2 mağlup etti. Mücadele öncesinde en çok konuşulan konulardan biri ise Oğulcan Çağlayan'ın kadroda olmayışıydı.

Oğulcan'ın transferi konusunda iki kulüp karşı karşıya gelmiş ve ortam gerilmişti. Rize'ye gerginlik olmasın nedeniyle Sarı Kırmızılı kulübün kadroya dahil etmediği düşünülen Oğulcan Çağlayan'la ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı.

Sabah'ta yer alan habere göre; nişanlı olan Oğulcan'ın yarın evleneceği ve düğün hazırlıkları nedeniyle Denizli'ye gittiği ifade edildi. Rizespor taraftarı ise maçta "Oğulcan neredesin?" şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Öte yandan Çaykur Rizespor ile sözleşmesini feshedip Galatasaray'a transfer olan Oğulcan için Sarı Kırmızılı kulüp, tazminat ödemişti.

Galatasaray, Oğulcan transferi nedeniyle gerginlik yaşadığı Çaykur Rizespor Kulübü'nü mağlup ettikleri maçtan sonra sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı;

"Aslanlarımız, lig sonuncusu Çaykur Rizespor karşısında 3 puanı 3 golle kazanıyor!" 

Ardından "Şimdi çay saati" paylaşımını yapa Sarı Kırmızılı kulüpte, Oğulcan bu paylaşıma gülen surat ifadesi ile yanıt verdi.

Kaynak: Fotomaç