Galatasaray'da gösterdiği performansla Fatih Terim'in gözdesi haline gelen genç yetenek Ozan Kabak için transfer iddialarının arkası kesilmiyor. Bu kez gelen haberler İtalya'dan..

Bu sezon Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi vitrinine çıkan Ozan KabakInter Kulübü Sportif Direktörü Piero Ausilio'nun uzun süredir takip ettiği ortaya çıktı..

Juventus'tan ayrılan CEO Marotta'yu kulübün başına getiren Çinli patronlar, şampiyonluğa oynayacak bir kadro ve genç yıldızların transferi için kesenin ağzını açtı..

La Gazzetta dello Sport gazetesi, hazırladığı özel haberde İtalyan devinin Ozan Kabak için yapmayı planladığı teklifin detaylarını yazdı..

Haberde Inter'in 7.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödeyerek 18 yaşındaki Ozan'ı kadrosuna katacağı ifade edildi..

Galatasaray ile kontratı 2020'de bitecek olan genç stoperin bonservisinde "7.5 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesinin olduğunu belirten La Gazzetta dello Sport, 2000 doğumlu futbolcunun bedelinin Inter tarafından makul bulunduğunu yazdı..

BONSERVİSİNİ ALIP KİRALAYACAK

Inter'in Ozan'ı transfer ettikten sonrası için planı da ortaya çıktı.

Mavi siyahlı ekip, Ozan Kabak'ın bonservisini alıp 1 ya da 2 sezon bir İtalyan kulübüne kiralayacak..

Genç yıldız bu takımlarda yeterli tecrübeyi edindikten sonra takıma kalıcı olarak dahil edilecek..


Kaynak:Aspor