Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais ise sözlerine Antalyaspor taraftarlarına teşekkür ederek başladı. Taraftarların her zamanki gibi muhteşem olduğunu söyleyen Jose Morais, “İkinci olarak da oyuncularımı kutluyorum. Galatasaray gibi Türkiye’nin en iyi oyuncularının oynadığı takıma karşı muhteşem bir oyun ortaya koydular. Oyunun tamamını iyi kontrol altında tuttuğumuzu düşünüyorum. 4 gol attığımız için çok mutlu olmakla beraber, çok daha fazlasını atabilirdik. Çok pozisyona girdik çünkü” dedi.

Kendi sahalarında iyi oyunla birlikte iyi sonuçlar aldıklarına vurgu yapan Jose Morais, “Önümüzdeki Osmanlıspor deplasmanında da iyi sonuç almayı umuyorum. 36 puana ulaştık. Kulübümüzün hedefleri doğrultusunda iyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum. Bundan sonra yolumuza devam edeceğiz” dedi.

EMRAH’IN OYUNDAN ÇIKARILMASI

Bir gazetecinin Emrah’ın oyuna alındıktan sonra tekrar çıkarttığını sorması üzerine Morais, şu yanıtı verdi:

“Emrah’ın gol atabileceğine inanıyordum. O da görevini yaptı, golünü attı. Yalnız bir oyuncumuzu çıkarmamız gereken bir an vardı. Maçı kaybetme ve gol yeme durumumuz söz konusuydu. Onun için birinin fedakarlık yapması gerekiyordu. Teknik ve taktik açısından oyundan almamız gerekiyordu. O yüzden onu aldık. Tamamen takımımızın menfaatleri doğrultusunda bir karardı. Profesyonel oyuncuların da bu türlü kararları olumlu karşılaması gerekiyor.”

ETO’O’NUN GOLÜ

Eto’o’nun ikinci golü elle attığı iddialarını da cevaplayan Jose Morais, sözlerini şöyle tamamladı:

“Pozisyonu ilk gördüğümüzde kafa ile atmış gibiydi. Tekrarına baktığımda el olduğunu düşünüyorum. Hakemler de hata yapabilir. Ağır çekimde daha net görünüyor. El olabilir. Bugün çok pozisyona girdiğimiz için el olsa da, olmasa da sonuç değişmezdi zaten. Eto’o’non penaltı pozisyonuna itiraz etmesine da saygı duymak lazım. Onlar da insan. İki penaltımız var diyenler de var. Olabilir, olmayabilirde, hakem kararıdır, saygı duymak lazım.”