Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynayacakları Astana maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

SELÇUK OYNAYACAK MI?

Hamzaoğlu, Astana maçında Selçuk İnan'ın forma giyip giymeyeceği ile ilgili kendisine yöneltilen soruyu "Oyuncularımın iyileşmeleri, cezalarının bitmesi bizim adımıza önemli. Herkes sırası geldiğinde takıma katkı sağlayacaktır. Kimin oynayacağına yarın karar vereceğim, şimdiden kişilerle ilgili bir şey söylemek istemiyorum." şeklinde cevaplandırdı.

Astana'nın yeni kurulmuş olmasına rağmen önemli bir takım olduğunu da sözlerine ekleyen Hamzaoğlu, "Yarın bizim için üç puan ok önemli. Astana küçümsenecek bir takım değil. Kolektif oynuyorlar. Yarın için en önemli silahımız sabır olacaktır. Daha önce de söyledim. Oyuncular her maça aynı çıkamayabilir. Fakat yarın unutmamamız tek bir şey var. Şampiyonlar Ligi maçına çıkacağız. Yarın karşımızda saygı duyulması gereken bir rakip var. İyi bir takıma karşı iyi maç oynamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"KOLAY BİR SÜREÇTEN GEÇMİYORUZ"

Hamzaoğlu sözlerini "Kolay bir süreçten geçmedik. Takım için olması gereken bir şey yapıyoruz. Fakat buna rağmen içimizden birilerin bizi eleştirmesi can sıkıyor. Biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." şeklinde sürdürdü.

"KAZANACAK GÜCÜMÜZ VAR!"

Astana karşısında sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirten Hamzaoğlu, "Astana'nın 6 oyuncusu Kazakistan Milli Takımı'nda oynuyor. Yarın da kolay bir maç olacağını beklemiyoruz. Hem saha şartları hem de başka etkenler bunu işaret ediyor. Yarın yine oyunun kontrolünü elimizde tutmak önceliğimiz ama kolay bir maç olmayacağını biliyoruz. Astana sahasında etkili bir takım. İlk maçları iki takım da kaybetti. Bu nedenle çok önemli bir maç olacak. Bizim kazanacak gücümüz var. Yarın da sahada kendimize yakışan bir şekilde mücadele edeceğiz. Astana'nın oyununu gördükten sonra Astana'nın buraya gelmesi şaşırtmadı. Herkes Atletico'yu 1. ilan etti ama oynanacak 5 maç var. Bu nedenle 1. için ilk adayı belirlemek çok erken. Astana da Galatasaray da gruptan çıkmayı başarabilir." dedi.

KADRODA SÜRPRİZ OLMAYACAK!

Galatasaray Teknik Direktörü, Atletico Madrid maçında yaptığı gibi sürpriz bir kadroyla sahaya çıkmayı düşünmediğini sözlerine ekleyerek "Yarın ideal kadromuz ile sahaya çıkacağız. Kadroda her hangi bir sürpriz olmayacak." şeklinde konuştu.