Hamza Hamzaoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ile oynayacakları maç öncesi basın toplantısı düzenledi.


Mücadeleye iyi hazırlandıklarını belirten başarılı teknik adam futbolcularına sonuna kadar güvendiğini belirtti.
'

Benfica karşısında kadroda revizyona gitmeyi düşünmediğini ve ideal 11'e yakın bir takım ile sahaya çıkacaklarını belirten Hamzaoğlu, ''Kadroyu yine açıklarız açıklamasına da önemli değişiklikler olmayacak. Belki 1 oyuncu değişebilir, takımın geneli aynı olxak'' dedi.


Benfica'yı deplasmanda yenerek gruptan çıkma yolunda avantaj yakalamak istediklerini de belirten Hamza Hamzaoğlu, ''Yarınki maçta psikolojik olarak rahat olan biziz. Benfica'yı sahamızda yendik. Yarın nasıl oynamamamız gerektiğini bilerek sahaya çıkıp, istediğimizi almak istiyoruz. Buraya kazanamaya geldik. Aklımızda başka bir düşünce yok. Benfica takım olarak iyi hücum ediyor. Kişisel olarak da çok iyiler ama en önemli özellikleri takım olmaları. Savunmada da zaafları var. Yarın puan alamazsak Benfica büyük ölçüde garantileyecek çıkmayı. Portekiz'den bizi gruptan çıkaracak bir sonuçla ayrılmak dışında bir düşüncemiz yok. Kazanmak için atak oynamamız lazım. Bu doğrultuda da tedbiri elimizden bırakmadan atak şekilde oynayacağız. Kendi oyunumuzu ortaya koyacağız. Rakibimize göre bir taktik anlayışımız olmayacak.''yorumunu yaptı.

''Gaitan'a önlem almayacağız''

Benfica'nın yıldızı Gaitan'a özel önlem alıp almayacağı yönünde sorulan soruya ise Hamza Hamzaoğlu, ''Gaitan'a özel anlam almayı düşünmüyorum. Biz takım savunması yapıyoruz, takım olarak her şeye önlem almamız gerekiyor. Ayrı bir planımız yok.'' cevabını verdi.