İlk defa suni çimde oynayacaklarını anlatan Yasin, "Kolay maç olmayacak. Antrenman iyi geçti. Saha çok sert ama kramponlarımızı ona göre ayarladık. Fazla sorun çıkarmayacağını düşünüyorum. Dün gelmemiz bizim için avantaj oldu" diye konuştu.

Son maçta alışık olduğu sol kanatta oynatıldığının hatırlatılması üzerine Yasin, "Hocam bana nerede görev verirse elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Son maçta solda oynadım. Kendimi biraz daha rahat hissettim ama hocamın görev verdiği yerde oynarım" ifadelerini kullandı.

Yasin Öztekin, sezona iyi başlayamadıklarını belirterek, "Son iki maçı kazanarak moral bulduk. Buradan da puan veya puanlar almak istiyoruz. İyi bir maç çıkarmayı hedefliyoruz" görüşlerini aktardı.

Astana takımı hakkında fazla bilgi sahibi olmadığını dile getiren milli futbolcu, "Astana'yı çok fazla duymadım ama takım oyununu iyi oynuyorlar. Birkaç bireysel yeteneği var. Şampiyonlar Ligi'nde maçlar kolay geçmiyor. Zorlu olacak ama biz kendi futbolumuzu oynayacağız" şeklinde konuştu.

"Astana'da tehlikeli oyuncu var mı?" şeklinde sorulan ancak tercümesi "Galatasaray'da Astana açısından hangi oyuncular tehlikeli?" şeklinde yapılan soruya Yasin, "Galatasaray'da bütün oyuncular tehlikeli. Bir isim veremem ama hepimiz özel oyuncuyuz" yanıtını verdi.

Yapılan uyarının ardından tercümenin düzeltilmesiyle Yasin, "Onların da özel oyuncuları vardır ama biz takım oyununu oynayan bir Astana biliyoruz. Tek tek oyunculara bakmıyoruz. Takım oyunlarına göre tavrımızı koyacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK: EUROSPORT